Betöltés...

Nagy porszívó piros-sárga akkumulátorral működtetett lámpa,hanghatás 6581

Ár: 14.960 Ft


Nagy porszívó piros-sárga akkumulátorral működtetett lámpa,hanghatás


A gyermek háztartási készülékek  remek ötlet a háztartási feladatok önálló ellátásának megtanulásának kellemes változatosságához. A kisgyermek segít takarítani, és minden bizonnyal büszke lesz arra, hogy képes volt erre a tevékenységre. A porszívó méretei többéves lányokhoz vannak igazítva, és a porszívó fogantyúja apró kezekbe is fog illeszkedni, ennek köszönhetően a szórakozás nem jelent majd problémát számukra.
A bemutatott porszívó speciális effektusokkal rendelkezik -  hangokkal és fényekkel . Az ON / OFF gomb megnyomása után a porszívó valóságos hangot ad ki, a termék közepén és a kerekeken elhelyezett LED világítani kezd, és a tartályban lévő színes golyók forogni kezdenek. Ezen kívül van egy kivehető edénye, porszívózás után elegendő kidobni a szemetet és kezdeni a játékot újra.
A készlet  tartalma:
- tasak tisztítógolyókkal,
- porszívó,
- hajlékony cső,
- átlátszó cső,
- porszívózáshoz szükséges kiegészítő.
 
A porszívó méretei  :
23 cm x 15 cm x 12 cm A csomag

méretei  : 38 cm x 22,5 cm x 21 cm 
A játékporszívót 3 évesnél idősebb gyermekek számára szánják  . Szilárd és tartós, és mindenekelőtt biztonságos anyagból készül. A játék felépítése nagyon áramvonalas és könnyű, ami jelentősen befolyásolja a játék minőségét. A gyerekeknek szánt porszívót üvegdobozos színes dobozba csomagolják, így nagyszerű ajándék a gyermek számára. Három 1,5 V C-os elem táplálja.


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Nagy porszívó piros-sárga akkumulátorral működtetett lámpa,hanghatás 6581" című hirdetést látja. (fent)