Betöltés...

Szett. Mosógép. Mosodai kosár. Por. Háztartási gépek. fogas 10793

Ár: 12.260 Ft

Szett. Mosógép. Mosodai kosár. Por. Háztartási gépek. Gyermekakasztó
A kis felfedezők érdeklődnek az otthoni tevékenységek és a háztartási gépek iránt. A szemük sarkából figyelik, mit csinál otthon anya vagy apa. Egy ponton ők is vonzzák, hogy segítsenek magukon. A játék változatnak köszönhetően megtanulják a felszerelés kezelését és használatát. Emellett jó szokásokra is megtanítjuk a gyerekeket.
Gyermeke ki tudja mosni a mackó és a baba ruháit. Nagyon jó kiegészítő a babákkal való játékhoz. Élvezhetjük a frissen mosott ruhákat. A mosógép négy gombbal és egy kihúzható mosószerfiókkal rendelkezik. A ruhanemű bepakolása után csak kapcsolja be a mosógépet, és kezdje el a szórakozást. Az egyik gomb a dob megtöltéséért, a másik a mosásért és centrifugálásért felel. Ehhez társulnak a dob forgásának és töltésének jellegzetes hangjai, mint egy igazi mosógépben. Mosás után az egészet a készletben található kosárba viheted és a fogasra akaszthatod száradni. 
Most, amikor anya mos, utánozhatod őt. 
Itt az otthoni takarítás ideje! 
Remek móka, valósághű és tökéletesen elkészített mosógép egy kis házvezetőnő számára.
A mosógép méretei: 
 15 cm x 20 cm x 11 cm 
Mosókosár méretei:
 22 cm x 15 cm x 7 cm 
A csomag mérete:
 39 cm x 26 cm x 13 cm 
A játékmosógép 3 db AA 1,5V-os elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz. A berendezés teljes egészében minőségi, minősített anyagból készül, ami műanyag. A játék felépítése nem tartalmaz éles végeket, így nagyon biztonságos játéklehetőség. A gyerek mosógép CE tanúsítvánnyal rendelkezik, megfelel az EN 71 szabványnak.A játék esztétikus, nyitott ablakú kartondobozba van csomagolva, így tökéletes ajándék gyermeknek.
 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Szett. Mosógép. Mosodai kosár. Por. Háztartási gépek. fogas 10793" című hirdetést látja. (fent)