Betöltés...

Építőipari Bulldozer Grabber 2.4GR/C lánctalpas kerekek 1:18 11045

Ár: 14.630 Ft

Építőipari Bulldozer Grabber 2.4GR/C lánctalpas kerekek 1:18
Ha azt szeretné, hogy egy igazi építkezésen érezze magát, nálunk megtalálja a tökéletes készletet. A készlethez mellékelt vezérlő számos funkcióval elképesztő szórakozást tesz lehetővé, amit ez a készlet garantál. Ez a markoló kielégíti a fiatalabb vezetőt, és kiegészíti az építőipari gépkészletet. Most már otthon is lehet saját miniatűr változata. 1:18 méretarányban készül.
A távirányítós építőipari jármű valósághűen reprodukált modell. A sárga buldózer fekete részletekkel díszített. A távirányító 2,4 Ghz frekvenciájú, kezelése nagyon egyszerű, két joystick kényelmes manőverezést tesz lehetővé. Segítségével a kezelő irányíthatja, változtatva az előre/hátra és jobbra/balra irányokat. A két alsó gomb a markolókar vezérléséért felelős. Könnyen összegyűjtik a nagy fahasábokat a felesleges helyekről vagy a padlón heverő játékokat.
A jármű műanyagból készült, garantálva a tartósságot. Fényekkel van felszerelve a fülkében és a jármű elején.
Most már nincs más hátra, mint elindulni a játék építkezésére.
A készlet tartalma:
- markoló
- távirányító
- 3,7 V 500 mAh akkumulátor
- USB töltő
 
A jármű méretei:
30 cm x 12 cm x 13 cm
Távirányító méretei:
12 cm x 8 cm x 6 cm
A játék csomagolásának méretei:
43 cm x 20 cm x 15 cm
A játék 3 évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas. A készlet CE minősítéssel rendelkezik és megfelel az EN 71 szabványnak, kartondobozba csomagolva, átlátszó ablakkal, így ideális ajándékozáshoz. 3,7 V-os 500 mAh-s elemmel működik, a távirányító 2 db 1,5 V-os AA elemet tartalmaz, nem tartozék.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Építőipari Bulldozer Grabber 2.4GR/C lánctalpas kerekek 1:18 11045" című hirdetést látja. (fent)