Betöltés...

Autószállító készlet 3552

Ár: 14.500 Ft

Járműkészlet 
E vidám, többszínű kollekció iránt egy fiú sem lesz közömbös. A fejlesztő szórakozás összekapcsolása a gyermek által kiválasztott elemek összeszerelésének és szétszerelésének lehetőségével csodálatosan szerethetővé teszi ezt a játékot, ami hosszú órákig érdekli a gyermeket. Ez a játék remek ajándék lehet egy független fiú számára, aki szereti az építkezést és a kézi munkát, vagy egy olyan gyermek számára, aki inkább a szülőkkel vagy az idősebb testvérekkel szeret együtt játszani.

A járművek kis rajongóinak -szett a következőkből áll:
- autószállító pótkocsi,
- tűzoltóautó,
- rendőrautó
- a rendőr és az autószállító pótkocsi sofőrjének szobra
- biztonsági őrhelye,
- csavarok és szerszámok.

A többszínű autószállító pótkocsi két részből áll: vezetőfülke lyukakkal az ablakok helyén, amely lehetővé teszi a vezető és az utas elhelyezését, valamint a pótkocsit. A gyermek sokféleképpen játszhat ezzel a játékkal. Az autó olyan elemekkel rendelkezik, amelyek nagy, műanyag csavarokkal vannak rögzítve, amelyeket egy gyermek a készletben lévő cserélhető végű műanyag csavarhúzók segítségével kicsavarozhat, ezzel módosítva a járművet. Az autószállító pótkocsin két, kisebb autó - rendőrautó és tűzoltóautó található. A tűzoltóautó mobil és forgó elemekkel rendelkezik, amelyek garantálják a jó szórakozást. A járműveket matricákkal, utasokkal és karakteres feliratokkal díszítik. Intenzív, élénk színezés jellemzi a terméket.

Az összes autó elemeinek kicsavarása és csavarozása lehetővé teszi, hogy a gyermek fejlessze fantáziáját és egyéniségét, valamint a kéz-szem koordinációját. Az ebből a készletből álló elemeknek köszönhetően a gyermek meg fogja érteni az eszközök használatának szabályait, ráadásul boldog lesz, mert az apjáéhoz hason szerszámokkal szerelhet.

A legjobb minőségű műanyagból készül, amely lehetővé teszi a játékot otthon is, akár kertben vagy játszótéren. Nagy előnye ennek a készletnek az elemek sokasága, amit a gyermek megoszthat testvéreivel. A járművekből és szerszámokból álló többszínű készlet minden 3 évesnél idősebb gyermek számára készült. Ez a játék rendelkezik CE tanúsítvánnyal, ráadásul összhangban áll az EN 71 szabvánnyal , ami garantálja a biztonságot játék közben. 

A kiválasztott elemek méretei:
- szétszórt autószállító pótkocsi 70 cm x 14 cm x 19 cm,
- rendőrség: 15,5 cm x 12 cm,
- tűzoltóság: 16,5 cm x 13,5 cm,
- figura: 6 cm x 3 cm,
- csavarhúzó : 12 cm x 3 cm,
- kulcs: 14 cm x 4,5 cm.

A csomagolás méretei:
- 73 cm x 22 cm x 22 cm.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Autószállító készlet 3552" című hirdetést látja. (fent)