Betöltés...

Vidám pótkocsis traktor, állatokkal 8297

Ár: 14.960 Ft

Traktor pótkocsival, állatokkal, fény és hanghatásokkal.
Meg akarja mutatni gyermekének, milyen a vidéki élet? Megvan a tökéletes készlet, amelynek köszönhetően megismerheti az állatokat, a traktor és a pótkocsi megjelenését. Az élénk és barátságos színek játékra és a világ felfedezésére ösztönzik. A traktor fejleszti benne a kreativitást és növeli tudatosságát, ennek köszönhetően rengeteg új információt fog szerezni. A játék fejleszti a fantáziát, a kézi készségeket és a mozgáskoordinációt, a kisgyermek dönti el, hogy fog kinézni a szórakozása.
A traktor fényszórói világítanak. A játékkal fiúk és lányok is szívesen játszanak.  Húzhatja maga után a háziállatokkal ellátott pótkocsit. Az első kémény megnyomásával a traktor elindul és előre hajt, miközben vezetési hangokat ad ki. A kürt jelzésével mindenkit el lehet távolítani az útból.
A szett a legmagasabb minőségű műanyagból készült, ami nagyon szilárd és tartós, és mindenekelőtt biztonságos a használata.
A készlet a következőket tartalmazza:
- traktor
- filmelőzetes
- állatok: bárány, tehén, ló, kutya
A készlet elemek méretei:
- traktor: 18 cm x 14 cm x 17 cm
- pótkocsi: 17 cm x 12 cm x 9 cm
- állatok: 5 cm x 4 cm x 6 cm
A csomag mérete:
41,5 cm x 19,5 cm x 19 cm
A játéktraktort 3 AA 1,5 V-os elem hajtja, amelyek nem tartoznak a készletbe. A játék kartondobozba van csomagolva. Vidám, pótkocsival ellátott traktor minden 3 év feletti gyermek számára készült.
 
FELSZERELÉS

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Vidám pótkocsis traktor, állatokkal 8297" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: