Betöltés...

Tűzoltóautó Almaz kihúzható létra 70 cm piros 88956 9890

Ár: 12.120 Ft

Tűzoltóautó "Almaz" kihúzható létra 70 cm piros 88956
A rendvédelmi járművek nagyszerű szórakozást nyújtanak a fiúknak és a lányoknak egyaránt. A mentőautók, a rendőrautók és a tűzoltóautók olyan járművek, amelyek nagy érzelmeket váltanak ki. A tűzoltóautónak köszönhetően akciódús akciót hozhatsz a nappalidba! Itt az ideje egy mentőakciónak!
A piros tűzoltóautó segítségével gyermeked igazi tűzoltónak érezheti magát. A tűzoltóautó 70 cm-es kihúzható létrával rendelkezik! Ezenkívül fel-le tud mozogni és körbe tud forogni. Ezzel az autóval való játék biztosan sok örömet fog okozni gyermekednek.
A játék színösszeállítása piros, ami az ilyen típusú járművekre jellemző matricákkal kombinálva remekül mutat. A kerekek szerkezete nem sima, a futófelületet imitáló bordákat kapott, ami sokkal könnyebbé és kellemesebbé teszi az egyenetlen felületeken való közlekedést. Az autó hátsó részén egy létra található, amely kihúzható és saját tengelye körül forgatható. A mentési akció ilyen felszereléssel nem lesz szörnyű. A létra kihúzható, és teljes hossza 70 cm!
Ennek a nagyméretű játéknak a méretei a fiúk átlagos magasságához vannak igazítva, akiknek tervezték, ami a legmagasabb minőségű szilárd anyagokkal kombinálva tökéletes játékká teszi az autót. A Piros tűzoltóautó nagyon masszív és tartós, használata pedig egyszerű és intuitív. Ez a játék rendkívül precízen készült, ami a legapróbb részletek, mint például a vezetőfülke vagy a felszereltség megtekintésével is észrevehető.
A jármű méretei:
A jármű mérete: 42 cm x 12 cm x 20 cm
A csomagolás méretei:
44 cm x 15 cm x 25 cm
Kartondobozba csomagolva kerül forgalomba. 3 évesnél idősebb gyermekek számára. A játék CE tanúsítvánnyal rendelkezik. Biztonságos és nem mérgező anyagokból készült, így a vele való játék csak elégedettséget és örömet okoz.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tűzoltóautó Almaz kihúzható létra 70 cm piros 88956 9890" című hirdetést látja. (fent)