Betöltés...

Mosógép hang és fényhatásokkal 9037

Ár: 11.840 Ft

A háztartási munkák érdeklik a kis kíváncsiskodókat. A szemük sarkából figyelik, mit csinál a mama és a papa a konyhában. A háztartási gépek a ház körül különösen megragadják a tekintetüket, különösen a rajtuk lévő gombok. Egy hanggal és fényekkel ellátott kis mosógép nemcsak egyfajta szórakozás lesz, hanem megtanítja az alapvető háztartási tevékenységeket, a berendezés használatát és a használatot is. Most már a kicsik is gondoskodhatnak a mackóik és babáik ruháiról.
A műanyagból készült mosógép 5 gombbal és nyitható dobdal rendelkezik. A megfelelő gomb megnyomása után hallhatóak a mosógépben a mosás egymást követő fázisai. Először a víz hangja hallható, majd a dob forgása, a mosás, a centrifugálás és a teljes program. A ciklus befejezése után az összes ruhát a kosárba lehet tenni és a mellékelt akasztóra felakasztani. Mosás közben a fényhatásokat is észreveheti.
 
A készlet elemei:
- Mosógép
- ruhafogas
- ruháskosár
- 3 kartonból készült ruhaakasztó
- 3 darab virág alakú papírkapocs
 

A mosógép méretei:
19 cm x 14 cm x 25 cm
A ruhafogas méretei:
22 cm x 10 cm x 28 cm
A kosár méretei:
16 cm x 10 cm x 12,5 cm
Csomagolási méretek: A kosár mérete:
31 cm x 25,5 cm x 17 cm
 
A játék 3 darab AA elemmel működik, melyeket a készlet tartalmaz. Karton dobozban csomagolva, nyitott kijelzővel. Méretéből adódóan minden 3 évesnél idősebb gyermek számára alkalmas.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mosógép hang és fényhatásokkal 9037" című hirdetést látja. (fent)