Betöltés...

Tisztító készlet 11 az 1-ben gyerekeknek felmosó vödör porszívó szivacs 10510

Ár: 13.580 Ft


Tisztító készlet 11 az 1-ben gyerekeknek
Tisztító készlet
A jól felszerelt 11 az 1-ben tisztítókészlet 3 éves kortól kiválóan használható. Tartalma: seprű hosszú pálcán, felmosó és lapos felmosó, vödör, lapátos porfogó, csomag tisztítópor (utánzat), spray palack, szivacs , gumibetét, tisztítási terv, karton vizes tócsa. Minden elem a részletekre való odafigyeléssel készült, és úgy néz ki, mint az igazi.
Értékes ajándékötlet lesz azoknak a gyerekeknek, akik még csak most tanulnak rendet tartani, vagy akik már szeretik a takarítást és szeretnének saját kiegészítőket. A rendet tanulni szórakoztatóbb, mint valaha!
A takarítójátékok értékes választás, különösen akkor, ha teljesen működőképesek és úgy néznek ki, mint az igazi. A gyerekek már kiskorukban szeretnek utánozni a felnőtteket, így megtanulják a mindennapi feladatok elvégzését.
A vidám színeknek köszönhetően a gyerkőcök még szívesen vesznek részt a rendrakásban és a felmosó vagy seprű használatában.
A teljes készlet 63 cm x 31 cm x 10 cm méretű elegáns kartondobozba van csomagolva. Tökéletes ajándék ötlet!


 


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tisztító készlet 11 az 1-ben gyerekeknek felmosó vödör porszívó szivacs 10510" című hirdetést látja. (fent)