Betöltés...

Cry Babies Jó éjt Coney nyuszi Baba hanggal és fényekkel 30cm

Ár: 18.990 Ft

Cry Babies Good Night Coney a klasszikus Cry Babies különleges kiadása. A Cry Babies Coney a legvarázslatosabb módon segít elaludni a gyerekeknek. Ha eltávolítod Coney cumiját, a könnyei kigyúlnak az arcán, miközben valósághű babahangokat ad ki.
Amikor visszateszed a cumit, az arca úgy világít, mint egy éjszakai lámpa. Teste és pizsamája puha és bújós, és amikor megnyomod a hasát, 10 perc altatódalt játszik. Vidd magaddal Coney-t az ágyba!

Gyermeked az interaktív babának köszönhetően számos szerepjátékban otthonra lelhet. A szerepjátékok pedig köztudottan fejlesztik a gyerkőcök érzelmi intelligenciáját, kommunikációs készségét, és jó hatással vannak a mentális rugalmasságra. Enyhítik a szorongást, oldják a stresszt és észrevétlenül kínálnak megoldást hétköznapi gondokra, hiszen biztonságos terepet nyújtanak az események feldolgozásához. Ideális olyan gyerekeknek, akik szívesen babáznak, és olyanoknak is, akik szeretik a vidámságot.


A baba mérete kb. 25 cm.

A játék működéséhez 3 db AAA elem szükséges. Az elemeket a csomagolás tartalmazza.

A Cry Babies babát 18 hónapos kortól ajánljuk.




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Cry Babies Jó éjt Coney nyuszi Baba hanggal és fényekkel 30cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: