Betöltés...

Geomag Mechanics Gravity Recycled Loops 130 db

Ár: 14.995 Ft

Geomag Mechanics Gravity Recycled Loops 130 db

Fedezze fel a Geomag Mechanics Gravity mágneses készletet, amely egy 130 darabos, rendkívül szórakoztató és sok lehetőséget rejtő építőjáték szett. A gyerekek egyszerűen összeilleszthetik a mágneses végű rudakat a golyókkal, és már kész is a következő elem. A svájci minőségű alkatrészekkel szinte bármilyen térbeli alakzatot könnyedén megépíthetnek.
A készlettel a gyerekek nem csak játékosan tanulhatják meg a kinetikus energia, a mágnesesség és a fizika törvényeit, hanem egy komplett pályát is felépíthetnek, ahol a golyók izgalmas trükköket hajtanak végre. A Geomag Mechanics Gravity készlettel összeállított pálya egy 360 fokos fordulattal ellátott csőrendszer, amely garantáltan leköti a gyerekek figyelmét.
A különböző Geomag készletek kombinálhatósága révén még többféle konstrukció készíthető, így a kreativitásnak csak az ég lehet a határ. A játék fejleszti a kézügyességet, a kreativitást és a logikus gondolkodást, miközben a gyerekek megismerkedhetnek a mágnesesség csodájával.
A 74%-ban újrahasznosított műanyagból készült 130 darabos készlet nem csak a környezetvédelmi szempontokat tartja szem előtt, hanem a fenntartható játékélményt is biztosítja. Válassza a Geomag Mechanics Gravity készletet, és adjon lehetőséget gyermekének, hogy a játék során felfedezze a tudomány izgalmas világát!

Csomagolási méret: 8 x 21 x 32 cm.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Geomag Mechanics Gravity Recycled Loops 130 db" című hirdetést látja. (fent)