Betöltés...

Geomag Magicube Full Color Recycled Crystal 16 db

Ár: 15.995 Ft

Geomag Magicube Full Color Recycled Crystal 16 db

Fedezze fel a Geomag Green Line termékvonalat, amely 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül, és a gyártás során 100%-ban megújuló energiaforrásokat használ. A svájci minőség garantálja a kiváló játékélményt, miközben a Geomag Green termékekkel Ön is hozzájárulhat a környezetvédelemhez.
A Magicube a Geomag új mágneses vonala, amely kifejezetten a legkisebbeknek lett tervezve, hogy megismerhessék a mágnesesség csodálatos világát. A kockák mágnesessége lehetővé teszi, hogy könnyedén összetapadjanak bármilyen irányból, köszönhetően a szabadalmaztatott technológiának, amely mindig a megfelelő pólusirányba fordítja őket. A Magicube kockák segítségével a gyerekek játékosan fedezhetik fel a mágnesesség erejét, miközben fejlesztik szem-kéz koordinációjukat és kreativitásukat.
A MagiCube sorozat nagyobb kockákat és élénk színeket kínál, amelyek erős mágnesességükkel bármilyen 3D alkotás megvalósítását lehetővé teszik. A gyerekek játék közben ismerkednek meg a mágnesesség alapjaival, miközben fejlődik motorikus képességük és kreatív gondolkodásuk. Válassza a Geomag Green Line és Magicube termékeket, hogy gyermekének élményteli és tanulságos játékot biztosítson, miközben együtt vigyázunk bolygónkra.

A doboz tartalma:
- 4 db kék színű MagiCube kocka
- 4 db piros színű MagiCube kocka
- 4 db sárga színű MagiCube kocka
- 4 db zöld színű MagiCube kocka

A kockák mérete: 4 x 4 cm.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Geomag Magicube Full Color Recycled Crystal 16 db" című hirdetést látja. (fent)