Betöltés...

Többfunkciós traktor fényekkel hangokkal

Ár: 10.000 Ft


A Többfunkciós Traktor fényekkel és hangokkal egy igazán izgalmas és interaktív játék, amely nem csak szórakoztatja a gyerekeket, hanem fejleszti is a motorikus készségeiket, ügyességüket és képzelőerejüket. A traktor számos valósághű részlettel rendelkezik, ami hozzájárul a valódi mezőgazdasági és építői élményhez.

Jellemzők és Előnyök:

Súrlódó hajtás: A traktornak négy gumikereke van, amelyek nagyszerűen bírják a váratlan manővereket és biztos tapadást biztosítanak a talajon. Ez hozzájárul a stabil és biztonságos járművezetési élményhez.

Mozgatható Vödör: A görgős markoló lehetővé teszi a szénabálák szállítását és más anyagok mozgatását, amelyek valósághűvé teszik a játékélményt.

Reális Megjelenés: A traktor teljes vezetőfülkével rendelkezik, amely valósághűen leképezi a valódi mezőgazdasági traktorokat. A kormánykerék, az ülések és a kerekek futófelülete mind hűen reprodukálják az igazi traktorok kinézetét.

Hang- és Fényhatások: A traktor számos hang- és fényhatással rendelkezik, beleértve az indítási és motorhangokat, kürt hangot, tolató hangot, valamint világító kakast.

Kiváló Minőségű Kivitelezés: Az egész traktor tartós műanyagból készült, ami biztonságos és ellenálló a gyermekek játékai során. A 1:16 méretarányú modell valósághű élményt kínál.

Méretek és Csomagolás:

Traktor méretei: 24 cm x 11 cm x 12 cm
Csomag méretei: 29 cm x 17 cm x 12 cm
A traktorral a gyerekek belevethetik magukat a mezőgazdasági munkába vagy építői tevékenységekbe, és élvezhetik a valósághű hang- és fényhatásokat, miközben fejlesztik képességeiket és élvezik a szórakozást. Ez a traktor kiváló választás minden olyan gyermek számára, aki érdeklődik a mezőgazdaság vagy az építés iránt.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Többfunkciós traktor fényekkel hangokkal" című hirdetést látja. (fent)