Betöltés...

Sky Track 62 elemből mágneses építőjáték 14663

Ár: 19.460 Ft

A különböző formájú mágneslapok több száz és ezer különböző 2D vagy 3D formába építhetők. A gyerekek különféle szerkezeteket hozhatnak létre a mágneslapok és kiegészítőik kombinálásával. A játék fejleszti a gyermek érzékszerveit, koordinációját és mindenekelőtt a kézi készségeit.
A különböző színű és formájú Sky Track mágneses játékok segítenek megérteni a színeket és a geometriai alakzatokat. A mágneses blokkok lehetővé teszik a fiúk vagy lányok fantáziájának beindítását, és elkezdhetnek játszani az űrrepülőgépekkel. 
A készlet egy ötletkönyvet és 62 elemet tartalmaz, amelyeket a gyermek összekapcsolva térbeli pályát hozhat létre. Minden geometriai elem mágneseket tartalmaz, amelyek zökkenőmentesen kapcsolódnak egymáshoz, korrózióállóak, biztonságosak és tartósak.
Szerelje fel a kis repülőgépet a pályára, és nézze meg, ahogy átrepül az égi pályán! 
Ez a készlet könnyen használható, ezért ideális ajándék minden korosztály számára, akik szenvedélyesen alkotnak és kísérleteznek a formákkal és színekkel. 
A csomag mérete: 
35 cm x 28 cm x 7 cm 
3 évesnél idősebb gyermekek számára készült. Megfelel az EN71 szabványnak. A játék tanúsított anyagból készült  . A mágneses játékok "CPSIA" tanúsítvánnyal rendelkeznek, és ABS műanyagból és NdFeB mágnesből készülnek. A gépet két 1,5 V-os AA elem táplálja, amely nem tartozék. 

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Lego / Építőjátékok
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Sky Track 62 elemből mágneses építőjáték 14663" című hirdetést látja. (fent)