Betöltés...

MDF fából készült babaház + bútor 70cm rózsaszín LED

Ár: 26.090 Ft

FÁBÓL KÉSZÜLT BABAHÁZ



Melyik gyerek ne álmodna egy gyönyörű villáról a babáinak, kabaláinak és figuráinak? Elég nagy ahhoz, hogy a barátaik babáit is elhelyezzék benne. Gyönyörű, modern stílusú, fából készült babaházaink minden gyermek álmát valóra váltják! Tökéletes ajándékötlet lányoknak és fiúknak egyaránt.



Az emeletes babaházak 5 önálló szobával és terasszal rendelkeznek.



A FAHÁZ 5 SZOBÁBÓL ÁLL:



1. konyha

2. fürdőszoba

3. hálószoba

4. nappali

5. lépcsőház



A faházak teljesen felszereltek (a képeken látható). Gyönyörű bútorokat tartalmaznak, amelyek fából készültek. Például a konyhaként funkcionáló helyiségben egy szép, nyitható ajtóval ellátott bútordarabot talál. A mellékelt kiegészítők nagyszerű kiegészítői lesznek bármelyik szobának, és jól jönnek majd a közös játék során.



Ahogy az egy igazi otthonhoz illik, feltűnő LED-világítással rendelkezik (hideg fehér), amely nemcsak fantasztikusan néz ki, hanem éjjeli lámpaként is remekül működik. A nagyszámú faelem nemcsak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is tetszeni fog. Ez azt jelenti, hogy a szülők is jól érzik majd magukat a közös játékban.



Kreatív játék, amellyel nincs idő az unalomra. A kivitelezés minősége és pontossága gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt örömet okoz.



Miniatűr bútorok, grafikák a falakon és LED világítás teszik babaházainkat egyedivé és nagyon hangulatossá. A jó szórakozás biztonságos szórakozás! Biztosítsa gyermeke számára! A ház minden részét gondosan lecsiszoltuk, hogy játék közben ne kerülhessen szilánk a gyermek kezébe. A fából készült babaházaink nem csak nagyszerű szórakozást garantálnak, hanem gyermeke szobájának csodálatos díszei is lesznek. Tökéletesen serkentik a fantáziát, kreatív és nem szokványos gondolkodásra ösztönöznek, és remekül fejlesztik a kicsik kézügyességét. A ház közös építése megtanítja a gyerekeket az együttműködésre, és támogatja a szociális készségek fejlődését.



A ház méretei: 62cm x 27cm x 70cm

Minimális padlómagasság: 18cm

LED működtetés: 3x AA elem (nem tartozék)



A készlet tartalma:

- A ház összeszereléséhez szükséges elemek

- Fém csavarok

- Bútor (9db)

- Szalag LED fényekkel



Ne feledje, hogy a fából készült babaházaink tökéletes ajándékötletet jelentenek.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "MDF fából készült babaház + bútor 70cm rózsaszín LED" című hirdetést látja. (fent)