Betöltés...

Ház ruhákkal + baba készlet

Ár: 16.990 Ft




HÁZ RUHÁKKAL + BABA ÁLLVÁNYON - XXL SZETT












Egy remek szett, egy ruhás szekrény ruhákkal és egy babával remek szórakozási ötlet, ami minden lány álma lesz. A készlet 8 különböző ruhát és 8 akasztót tartalmaz, amelyekre felakasztható, valamint 7 pár cipőt tartalmaz. A baba gardróbjában található még 3 gyönyörű kézitáska, 2 szemüveg, valamint minden stílushoz szükséges elemek, azaz egy tükör és egy fésű.
A ruhás szekrény sok különböző elemet tartalmaz, amelyeknek köszönhetően a gyermeknek sok érdekes játékmódja van. A készletben lévő baba öltöztethető, fésülhető, és ennek köszönhetően különféle képzeletbeli jelenetek játszhatók el. A babák számára készült ruhás szekrény zárva van, így a szórakozás után mindent elrejthet benne, anélkül, hogy félne attól, hogy valamelyik kiegészítő elveszik.
SOK MÓKA - a ház ruhákkal sokféle elemet tartalmaz, így a sok érdekes játéklehetőséget ad a gyermeknek. Öltöztetheti a babát, fésülködhet, szerepjátékot játszhat képzeletbeli jelenetekkel stb.
KREATIVITÁS ÉS IMAGINÁCIÓ - a készlet nagyon színes és a legapróbb részletekig kidolgozott. A mesésen színes stilizációk megalkotása serkenti a gyermekek fantáziáját és nagyon pozitívan hat a kreativitásra.
SEMMI NEM VÉSZ EL - a babaruhákat tartalmazó szekrény zárható, így a móka végeztével mindent elrejthetsz benne, nem kell attól tartanod, hogy valamelyik elem elveszik.
MEGTANUL RENDET TARTANI - a készlet tartalmaz akasztókat, amelyekre felakaszthatóak a ruhák. A babaruhás szekrényben van hely a cipőknek is, polcok a táskáknak, stb. A babaruhás szekrényben minden dolog a helyén van, így a kislány megtanul rendet tartani.


























MŰSZAKI ADATOK

szín: többszínű;
anyag: műanyag;
szekrény méretei (magasság / szélesség / mélység): 38/32 / 11cm;
baba magassága: 31cm;
súly: 1,3 kg;
súly a csomagban: 1,7 kg.

TARTALOM:

baba,
szőnyeg,
dallamok: 8,
cipők száma: 7 pár,
2 pár szemüveg,
8 fogas,
3 kézitáska,
tükör,
fésű,
komód,
zárt bőrönd,
zárt ház.






Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Ház ruhákkal + baba készlet" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: