Betöltés...

Függőszék, függőfotel 2 db párnával, fa keretrúddal, 125×97 cm ülőfelülettel, 120 kg-ig, szürke

Ár: 10.490 Ft

Függőszék, függőfotel 2 db párnával, fa keretrúddal, 125×97 cm ülőfelülettel, 120 kg-ig, szürke 



A kert, a terasz vagy az erkély használatának örömét fokozhatja kényelmes bútorokkal és kiegészítőkkel. Ez a kerti függőfotel a függőágy elvén működő karosszék egy sajátos típusa. Kényelmes, puha ülőfelülete és háttámlája természetes pamutból készült, finom poliészter keverékkel, ezáltal nem csak kellemes tapintású, hanem tartós is.


Ez a rendkívül kényelmes és funkcionális függőágy lehetővé teszi, hogy kellemes körülmények között pihenjen. Használhatja egy vacsora utáni szieszta, egy rövid szunyókálás, egy könyvvel vagy magazinnal való pihentető időtöltés során is.


Az anyag 65%-ban pamut, ami biztosítja a megfelelő szellőzést és növeli a függőfotel használatának kényelmét még a forró napokon is. A tartósságért a 35% poliészter adalék felel. A masszív szerelőgyűrűhöz masszív kötelek kapcsolódnak, egyenletesen osztva el a terhelést a függőágy oldalain egy fa keresztrúdon keresztül. Ez a kialakítás megkönnyíti a felfüggesztést, egyben a fotelt jól kiegyensúlyozottá és stabillá teszi.


Hogy maximális kényelmet biztosítson Önnek pihenés közben, a szett két kényelmes
párnát is tartalmaz, amelyek puha támaszt nyújtanak.


Annak köszönhetően, hogy a függőágy fából készült keresztrúddal rendelkezik, lehetővé teszi a kényelmes testtartást pihenés közben. Remek darabja lesz berendezési tárgyainak akár a kertben, akár a teraszon helyezze is el. Kényelmét élvezve szabadon olvashat, pihenhet, beszélgethet vagy megfigyelheti a környezetet.


Tulajdonságok: 




Függőfotel kertbe vagy teraszra
Kényelmes és tartós
Kiváló anyaghasználat
Kellemes pihenést biztosít
Háttámaszként funkcionáló párnák
Szín: szürke
Anyag: 65% pamut + 35% poliészter / fa
Maximális terhelés: 120 kg
Párna méretei: 40×40 cm
Ülőfelület mérete: 125×97 cm
Teljes méret: 130×97 cm 

Súly: 1,9 kg


A csomag tartalma:



1 db függőfotel
2 db párna




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Függőszék, függőfotel 2 db párnával, fa keretrúddal, 125×97 cm ülőfelülettel, 120 kg-ig, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP