Betöltés...

Kosárlabda és íj készlet

Ár: 10.190 Ft


FEJLESZTHET– egy játékkészlet fejlesztheti a mozgáskoordinációt, javíthatja a legfiatalabbak fizikai állapotát és motorikus készségeit , valamint lehetővé teheti számukra a kosárlabda és a biztonságos íjászat terén szerzett készségeik fejlesztését.



CSAPATBAN JÁTÉKTANULÁS - egy játékkészlet nem csak az önálló játékra lesz jó, hanem a társakkal, testvérekkel és szülőkkel való játékra is. A készlet segítheti a gyerekekben az együttműködés és a csoportmunka képességének fejlesztését, ami rendkívül fontos a csapatjátékokban, valamint egészséges versenyre taníthatja a legkisebbeket .



BIZTONSÁGOS SZÓRAKOZÁS - egy kosárlabda-játékkészlet kétségtelenül remek szórakozást nyújt a legkisebbek számára. Ugyanakkor a gyermekek biztonsága is nagyon fontos – nem kell attól tartani, hogy a gyermek megsérti magát . Mind a kosárlabda, mind az íj segítheti a legkisebbeket az edzési pontosságban és a szem-kéz együttműködésben . A játék türelemre és precizitásra is nevelhet, ami a sportban egyaránt fontos. 



ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG  – a kosártartó 73-146 cm között állítható, így nem csak a kisebb gyerekek játszhatnak. És mit jelent ez számodra? A készlet több évig szolgálja gyermekét!
TULAJDONSÁGOK:



2 az 1-ben: igen, kosárlabda és lőtér
anyaga: műanyag + fém
szín: többszínű
méretek (magasság/szélesség/mélység): 73-146 x 39 x 39 cm
súlya: 1,5 kg
súlya csomagban: 1,7 kg
életkor: 8+
A CSOMAG TARTALMA



állvány kosárral és pajzzsal
kosárlabda labda
íj + 3 nyílvessző
pumpa




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kosárlabda és íj készlet" című hirdetést látja. (fent)