Betöltés...

Összecsukható, 67 részes játék barkácsasztal gyerekeknek, kéziszerszámokkal, elektromos fúrógéppel

Ár: 7.290 Ft

Összecsukható, 67 részes játék barkácsasztal gyerekeknek, kéziszerszámokkal, elektromos fúrógéppel 



Ezzel a komplett szerelőasztallá alakítható szerszámosbőrönddel gyermeke igazi kis ezermesternek érezheti magát! A játék barkácskészlet számos valósághű kéziszerszámot és kiegészítőt tartalmaz. Ebben a szettben minden megtalálható, ami egy igazi barkácsoláshoz vagy javításhoz szükséges. A nem kevesebb mint 67 elem között van csavar készlet, kalapács, fűrész, villáskulcs, tolómérő, satu, valamit egy elemekkel működő fúrógép is.


A játék használata fejlesztheti a gyermek kézügyességét, problémamegoldó képességét és fantáziáját. Nagyszerű módja a koncentráció, a türelem és a memória gyakorlásának. A műhellyel való játék megtanítja a gyereket a technikai és a logikus gondolkodásra is. A csavarok pontos becsavarása és eltávolítása olyan tevékenységek, amelyek kiemelten hasznosak például, a későbbi írás tanuláshoz.


Játék közben a gyermek megismerheti a különböző eszközöket, szerszámokat, azok működését és gyakorlati alkalmazását. Utánozhatja a felnőttek tevékenységét, saját szerszámaival, “segíthet” édesapjának kisebb valódi javításokban.


Kicsomagolást követően a kis ezermester máris kipróbálhatja a szerszámokat, hiszen a bőröndben elhelyezett lábakat már ő maga szerelheti fel a készletre, így alakítva ki a szerelőasztalt a szerszámos bőröndből. Ezzel máris megvan az első sikerélmény, így garantáltan továbbra is használni fogja a játékot! Az elemek széles eszköztára biztosítja a sok órányi felhőtlen játékot, mely kiváló módja a szabadidő eltöltésének nem hagyva lehetőséget, hogy a gyermek unatkozzon. A bőrönd könnyedén hordozható,
így lehetővé teszi, hogy a gyermek magával vigye a nagyszülőkhöz vagy a barátaihoz.


Tulajdonságok: 




Játék barkácskészlet
Valósághű és mozgatható elemek
Kreatív fejlesztőjáték
Ajánlott életkor: 3+
Elemek száma: 67
A fúró tápellátása: 2 db AA elem (nem tartozék)
A bőrönd méretei: 40 × 35 × 8 cm
Összeállított méret: 70 × 35 × 40 cm
A készlet súlya: 1,6 kg


A csomag tartalma:



1 db bőrönd
1 db fúró – elemes működéssel 
 

1 db fúrószár
1 db satu
1 db tolómérő
1 db csavarkulcs
1 db állítható villáskulcs
1 db racsnis kulcs hosszabbító szárral
1 db kézifűrész
1 db kalapács 

1 db lapos csavarhúzó
1 db phillips csavarhúzó 
2 db léc
4-4 db láb és rögzítőelem
Csavarok és anyák




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.27
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Összecsukható, 67 részes játék barkácsasztal gyerekeknek, kéziszerszámokkal, elektromos fúrógéppel" című hirdetést látja. (fent)