Betöltés...

Mikroszkóp 30 kísérlettel Kísérletező készlet - Buki

Ár: 13.691 Ft

Ez a Mikroszkóp elengedhetetlen kellék a kutatásokhoz, ezzel a készlettel lesz teljes a laboratórium. Nagyítsd fel a körülötted lévő világot, és a 30 különböző kísérlettel vizsgáld meg alaposabban.
23 cm-es mikroszkóp lencsékkel és színszűrőkkel: 3 zoom: X 200 - X 600 - X 1200. A mikroszkóp alapja és teste fém, a kiváló minőségű megfigyeléseket LED-es fény segíti. A játék elemmel működik (1 db CR2032). Az elemek nincsenek benne a csomagban. A játék megnyerte a 2023-as Ország Játéka közönség szavazást STEM játék kategóriában!

A tudományos készletek rendkívül népszerűek a nagyobbacska gyermekek körében, akik már tudják, hogy a tudomány nagyon is lehet izgalmas és szórakoztató. A gyerekek mindenre kíváncsiak. Miért így működik? Miért akkora? Mi van benne? Miért pont úgy? A Buki tudományos készletei segítenek választ találni a sok-sok kérdésre. Egy mikroszkóp segítségével aztán mindent meg lehet közelebbről vizsgálni! Menjetek ki a természetbe és gyűjtsetek különleges kavicsokat, leveleket, lehullott terméseket, vagy elpusztult rovarokat, amiket alaposabban is megvizsgálhattok. Vegyétek szemügyre milyen a bogarak, rovarok ízelt lába, csápjaik, még az apró szőröket is látni fogod rajtuk! De a levelek erezete is igazán egyedi mintákat rajzol ki. Ha egy kicsit mélyebbre ásnátok magatokat a kémia érdekes világának felfedezésében a készlet 30 kísérletét érdemes végigcsinálni. A különböző kiegészítők, mint csipeszek, Petri-csészék és mikro szeletelők mind-mind segítségedre lesznek a kutatások során. Ha a gyermekek látják, hallják és saját maguk tapasztalják meg a különböző kémiai reakciókat, kísérleteket sokszor több maradandó tudást gyűjtenek be, mintha csak a tankönyvet olvasgatnák. A tapasztalatok sokat segíthetnek a tanórán hallottak elsajátításában, megértésében és motiválják a gyermeket a tanulásra. A készlet számos kiegészítő tartozékot tartalmaz:
1200x Mikroszkóp 1 minta kártya 3 mintakép 12 üres dia 1 Petri- csésze 1 mikro-szeletelő 1 tű 1 szike 1 pár csipesz 3 kis palack 2 nagy üveg 12 üvegfedő és 12 címke A mikroszkóp alapja és teste fémből készült. A használati útmutató alapján 30 féle kísérletet próbálhatsz ki.
Termékméret: 32,20 x 7,50 x 37,70 cm

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mikroszkóp 30 kísérlettel Kísérletező készlet - Buki" című hirdetést látja. (fent)