Betöltés...

Monster High Szörnyen jó barátok titkai Rémköznapok baba - Clawdeen

Ár: 21.458 Ft

Monster High Szörnyen jó barátok titkai Rémköznapok baba - Clawdeen

Monster High Skulltimate Secrets



Clawdeen baba és divatmeglepetései pompásan csillogó, gyöngyházfényű részletekkel tündökölnek a Skulltimate Secrets Rémköznapok szériában! Nyisd ki a "koporsót" a különleges meglepetésekhez.

Fogd meg a négy kulcsot, és mosd le róluk a kísérteties fekete bevonatot egy szempillantás alatt, majd nyisd ki mind a négy rekeszt, hogy felfedezd a benne rejlő rejtett tárgyakat. A csomag 19 féle kiegészítőt tartalmaz.

Kicsomagolás után használd a koporsó alakú szekrényt a rémisztő történetmeséléshez, tárold benne a Clawdeen farkas babát, valamint az összes ruháját és kiegészítőjét.



A Clawdeen színes, hosszú hajjal és pasztell ajkakkal rendelkezik. Megjelenése az egyedülálló vámpír hölgynek megfelelő. A szőrös kabátoktól a nyakláncig, kézitáskáig és a rágcsálnivalókig, a Rémköznapok szett rengeteg darabot tartalmaz, amelyek beindítják a képzeletet és a stílusos önkifejezést. Kombináld őket a 125 különböző megjelenésért!



A Monster High Clawdeen baba kb. 30 cm magas, végtagjai mozgathatóak.



Méret: kb 6,5 x 21,5 x 32,5 cm (csomagolás)
Gyártó: Mondter High
Ajánlott: 6 éves kortól


Monster High termékek

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Monster High Szörnyen jó barátok titkai Rémköznapok baba - Clawdeen" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: