Betöltés...

Fisher-Price: Tanuló bontógolyós munkagép

Ár: 17.391 Ft

Készülj fel a szórakozásra a Fisher-Price Tanuló Bontógolyós Munkagéppel, amely órákon át tartó izgalmas játékélményt nyújt a legkisebbeknek és a picit nagyobbaknak is!

Ez a nagyszerű interaktív játék, nagyszerű fejlesztési lehetőséget rejt magában. Gyermekünknek fejlődhet a szem-kéz koordinációja, megtanulhat számolni, színeket felismerni. A tologatható játék munkagép több mint 50 hangot és kifejezést mond, mikor gyermekünk felhelyezi a gép tetejére az felismeri az adott darabot és így együtt tanulhatnak számolni. Nyomd meg a hangjegyekkel díszített zene gombot, vagy mozgasd a kukucskáló oroszlán ajtaját, és máris pezsgő fény- és hanghatások töltik meg a szobát!

Fejlesztés a játék örömével: A gurítás és mászás a nagymotoros mozgásokat fejleszti. A megfogás, illesztés a szem-kéz koordinációt és a finommotoros készségeket fejleszti. Az aktiválható fények, hangok és zene az auditív és vizuális érzékelést fejleszti. A játék megismerteti a babákat az ok-okozati összefüggésekkel. Ajánlott életkor: 9 hónapos kortól 3 éves korig
Csomagolás mérete: 28,5 x 11 x 28,5 cm




Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Fisher-Price: Tanuló bontógolyós munkagép" című hirdetést látja. (fent)