Betöltés...

Artikulációs szókártyák - Artikulációs gyakorló és vizsgálati képanyag - Látogatás a hangok birodalmába

Ár: 9.901 Ft

Az artikulációs vizsgálati képanyag segíti a beszédhibás gyermekek helytelenül képzett hangjainak feltérképezését. Az artikulációs terápiás képanyag az artikulációs terápia azon szakaszában használható, amikor a kívánt hang beszédbe való beépítése a cél. Minden képanyag két egyforma táblát tartalmaz, így sokféle játékra ad lehetőséget, akár szétvágva is (lottójáték, memória játék, szókincsbővítés, kiejtésgyakorlás utánmondással, önálló megnevezéssel, beszédhangok differenciálása, olvasásgyakorlás).

A doboz képanyaga a helyes kiejtés gyakorlásához és szókincsbővítéshez nyújt segítséget.
szülőknek és szakembereknek egyaránt.A képanyag a magyar beszédhangok helyes kiejtésének elsajátítását és begyakorlását segíti elő. Jól használható óvodákban, logopédiai foglalkozásokon, iskola-előkészítő foglalkozásokon, az iskolák alsó tagozatában, fejlesztő foglalkozásokon, valamint nyelvi késés terápiákon a szókincs bővítéséhez. A szóanyag nagy része az alapszókincs fogalomkörébe tartozik, válogatásukat fonetikai szempontok határozzák meg. Minden hang a szó elején, végén, szó belsejében és mássalhangzó- torlódásban szerepel. Egy táblán 15 kép szerepel, egy hanghoz 2 x 2 tábla tartozik, a dobozban 58 tábla található.A doboz képanyaga a következő hangok vizsgálatát és gyakorlását teszi lehetővé: az L-R, S- ZS-CS, SZ-Z-C, TY-GY-NY, és K-G hangok. A doboz összesen 870 képet tartalmaz. A kialakított hangok automatizálása sok türelmet és kitartást igényel, eredményt a jót megerősítő dicsérettel, biztatással lehet elérni. A vidám, játékos képanyag biztosítja, hogy a vizsgálat és a gyakorlás élményt adjon a gyermeknek és játékként éljék meg a foglalkozásokat, miközben kiejtésük, artikulációjuk ügyesedik. Az óvodás gyermek beszédkészsége, beszédfejlődése csak a szülő és szakember együttműködésével teljesedhet ki.
Jellege: Foglalkoztató

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Artikulációs szókártyák - Artikulációs gyakorló és vizsgálati képanyag - Látogatás a hangok birodalmába" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: