Betöltés...

Mindennapi tárgyak - Maxi memória - Érzékelés és tapintás fejlesztő játék - Akros

Ár: 13.241 Ft

A külvilág felfedezésének legfőbb eszköze elsősorban a tapintás!
Az öt érzékszervünk közül a legnagyobb a bőr, a taktilis érzékelés fejleszthető ezekkel a maxi méretű kártyákkal.A kártyák különböző tapintású, textúrájú valódi képeket tartalmaznak, a mindennapi életben megtalálható tárgyakkal. (Pl.: törölköző,kosárlabda,agyag,ceruza..) Közben fejlődik a szókincs: durvább, puhább, szemcsésebb, érdesebb. A játékkal jászható a klasszikus memóriajáték, képfelismerés, tapintó memóriajáték, asszociációk stb.. Fejleszti a vizuális memóriát, figyelmet és megfigyelést, már 3 éves kortól ajánljuk. A játékot Montessori módszertan ihlette.

A külvilág felfedezésének legfőbb eszköze, elsősorban a tapintás. A taktilis (tapintásos) észlelés útján tudjuk a tárgyakat azonosítani, megállapítani azok alakját, méretét, súlyát, felszínének minőségét. Más életkorú gyermekek, különleges igényű gyermekek vagy akár olyan felnőttek számára is ajánlott, akik a tapintásos megkülönböztetéssel, vizuális memóriával és a figyelemmel szeretnének dolgozni a tapintás segítségével. A kártya alján található bemetszés lehetővé teszi a megfelelő elhelyezésüket a játék során.
A játék 34 darab igazán tartós, minőségi kemény kartonlapból áll. A kártyák különböző tapintású valódi képeket tartalmaznak a mindennapi életünkben, vagy környezetünkben megtalálható tárgyakról.
A kártyák kb. mérete: 9x9 cm. Játék ötletek: Klasszikus memóriajáték Tapintó memóriajáték Képfelismerés Szókincs A nyelv strukturálása Asszociációk és osztályozás

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mindennapi tárgyak - Maxi memória - Érzékelés és tapintás fejlesztő játék - Akros" című hirdetést látja. (fent)