Betöltés...

Gabby's Dollhouse típusú baba 35cm, music&light, ABYZ®™

Ár: 10.374 Ft

Szeretne belépni egy varázslatos, szórakoztató és imádnivaló macskákkal teli világba? Akkor ne várj tovább, és találkozz Gabbyvel, Gabby babaházának hősnőjével, aki a legjobb barátod lesz.
Most időt tölthet Gabby-val az új Gabby babával, amely tökéletes másolata kedvenc karakterének. A tetőtől talpig valósághű részletekkel ez a 35 cm-es baba életre kelti Gabbyt, aki egy energiával teli kislány, kíváncsisággal és kreativitással.
A Gabby baba a sorozatból ismert klasszikus ruháját viseli, beleértve a harisnyát, a cicafoltos farmert, a szövetfelsőt és a macskafülét. Macskafülű fejpántja levehető, és még puha, göndör haja is van, amelyet tetszés szerint formázhat.
Valódi megjelenésével ez a babababa tökéletes barátja annak, hogy saját nagyszerű történeteidet otthon színpadra állíthasd. Mozgasd a karjait és a lábait, és használd a fantáziádat, hogy elalkosd kedvenc jeleneteidet a műsorból, vagy találj ki újakat.
Gabby babával együtt felfedezheti varázslatos babaházát, ahol sok meglepetés és aranyos macska vár rád, akik új és érdekes dolgokat tanítanak neked.
A MerCat-tel spa kísérleteket, a Pillow Cat-tel történeteket és szerepjátékokat, a Baby Box barkácsprojekteket, a Kitty Fairy-vel varázslatos kertészkedést, Cakey-vel macskákkal harapnivalókat és desszerteket, DJ Catnip-kel zenét és táncot, Carlitával pedig sportot és szórakozást végezhet.
A Gabby baba nagyszerű ajándék a gyerekeknek és a sorozat rajongóinak, akik imádni fognak vele játszani és tanulni. Csatlakozz új barátodhoz, Gabbyhez, hogy végtelen kalandokban legyen részed Gabby babája a Gabby's Dollhouse-ból!

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gabby's Dollhouse típusú baba 35cm, music&light, ABYZ®™" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: