Betöltés...

Cufan Magyarul Beszélő Baba Kétféle

Ár: 13.000 Ft

Ezek a szép Cufan babák most a Te játszótársaid lehetnek! Válaszd ki a neked jobban tetszőt vagy gyűjtsd össze mindkettőt!

Gyönyörű ruhájuk, fésülhető, puha hajuk és aranyos, kedves arcuk van. Ráadásul nem lehet mellettük unatkozni! Nyomd meg a hasukat és máris magyarul beszélnek hozzád. Minden gombnyomásnál egy-egy mondatot vagy mondókát fogsz hallani, összesen 11-et. A baba hasán található egy kis zseb, amiben van az elemes hangszóró (ami megnyomás után hangot ad ki). Ha nem szeretnétek, hogy éjszaka is beszéljen, vegyétek ki a hangszórót és máris egy puha alvótársatok lesz.

A baba teste puha és fehér anyaggal van bevonva, kézfeje, lábai és a feje műanyagból készült. Barna élethű szeme és szép világos barna haja van.

A baba kétféle változatban kapható:

- Fehér ruhás baba: A baba barna haja ki van engedve és egy rózsaszín kötött sapkát visel. Amit elől egy rózsaszín kis masni, felül pedig egy fehér pompom díszít. Nyakában hozzá illő sál van, aminek a végén egy nagy fehér pompom díszeleg. Pulóvere fehér és egyben van a kantáros erdei mintás (sárga róka, zöld és kék falevél, de még makk is) szoknyájával, ami egyben rövidnadrág is. A nadrág alja fehér csipkés. A kantár és a szoknyarész találkozásánál barna masnik díszítik. A sapkájával színben megegyező kötött, rózsaszín zoknija van, elől ezüst masnival.

- Táskás baba: A baba barna haja ki van engedve és egy rózsaszín kötött sapkát visel. Amit elől egy rózsaszín kis masni, felül pedig egy fehér pompom díszít. Hozzá illő rózsaszín, kötött kabátja van, ami felett a nyakában egy szürke szőrmét visel rózsaszín megkötővel. Ujjatlan ruhája felül szintén rózsaszín kötött, a többi része fekete-fehér-rózsaszín kockás. Elől középen egy rózsaszín kis masni díszíti. Válltáskája szürke szőrmés, egy rózsaszín masnival az oldalán. A sapkájával színben megegyező kötött, rózsaszín zoknija van, amit felül körben szürke szőrme, elől pedig kis fehér pompom díszít.

A baba mérete: 38 cm

A baba 3 darab LR44 gombelemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz!

Csomagolás mérete: 44 cm x 23,5 cm x 10 cm

3 éves kortól ajánlott!



Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Cufan Magyarul Beszélő Baba Kétféle" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: