Betöltés...

Stiga Snowpower Brake - Pink - Gyerek Hószán

Ár: 18.990 Ft

A Stiga Snowpower Brake - Pink bob a gyors és biztonságos téli szórakozás garanciája. Ideális választás a hegyekbe kiránduló családoknak, akik szeretnének lecsúszni a leghóborítottaabb pályákon. A precíz irányítást és a gyors megállást lehetővé tevő kormánykerék és fékkarok segítségével mindenki úgy érezheti magát, mintha egy valódi versenyző lenne.



























A Stiga Snowpower Brake - Pink bob a téli szórakozás legjobb társa, amely garantálja a gyors és biztonságos bobozást a havas hegyekben. A kormánykerékkel könnyen irányítható, így még a legmeredekebb pályákon is könnyedén manőverezhetsz. A fékkarok gyors és hatékony fékezést biztosítanak, így mindig biztonságban leszel, akár milyen meredek lejtőn is mész.

A szilárd műanyag szerkezet ellenálló és strapabíró, így bármilyen hóviszonyok között kitűnően teljesít. A rózsaszín színű kivitelezés tetszetős megjelenést kölcsönöz a bobnak. Legfőbb jellemzői közé tartozik a maximum 50 kg-os terhelhetőség és a könnyű, mindössze 2,5 kg-os súly.

A Stiga Snowpower Brake - Pink bob a biztonság, a szórakozás és az izgalmas kalandok garanciája minden téli kirándulás során. Legyen szó családi kirándulásról vagy baráti hófesztiválról, ez a bob mindig készen áll az akcióra.




































Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Stiga Snowpower Brake - Pink - Gyerek Hószán" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: