Betöltés...

Babababa, hallábbal született, 42 cm, Antonio Juan

Ár: 32.839 Ft

Van egy kis hal az újszülöttek között! Ez a baba imádja a tengert, ezért ma egy halakkal díszített ruhát választott a vicces párnájához. Amikor álmos lesz és pihenni szeretne, belekapaszkodik a dupla párnába, és békésen alszik a párnáján.
A baba teste puha szövetből készült, a feje és a végtagjai pedig vinilből készültek.
Ruhája "organikus pamut" anyagból készült, ami azt jelenti, hogy a termesztés és a gyártás során nem használtak vegyszereket, csak természetes termékeket. Mérete 42 cm, súlya 800 g.
A baba a képen látható összes tartozékkal érkezik:

cumi
pulóver
nadrág nadrágtartóval
takaró
párna

Ajánlott életkor:+3 év.
Méret: 42 cm.
Súly: 800 gr.
A babával való szerepjáték szimulálja a vizuális gondolkodás, a képzelet és a beszéd fejlődését.
Az Antonio Juan babák Alicantéban, a spanyol játékok bölcsőjében készülnek, ahol a családi márka 1958-ban született. Minden baba kézzel készül, kézzel festett és kézzel befejezett, a legjobb minőségű, fenntartható anyagok felhasználásával és a legszigorúbb európai minőségi szabványok betartásával.
Tisztítás és ápolás: A kézzel készített babákat szappanos vízzel nedvesített mosogatórongyal gondosan tisztítjuk. Mosás és öblítés után (ismét enyhén nedves mosogatórongyal) hagyjuk levegőn száradni hűvös, árnyékos helyen. Soha ne tegyük a babát mosó- vagy szárítógépbe, ne hagyjuk hosszú időre a napon, ne tegyük hőforrások közelébe. A hajas babákat a legjobb, ha óvatosan, csak vízzel vagy kevés szappannal tisztítod, majd levegőn szárítod.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Mesefigurák, bábok
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Babababa, hallábbal született, 42 cm, Antonio Juan" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: