Betöltés...

BiOBUDDi BB-0248 | készségfejlesztő bio építőjáték | Rendőrségi üldözés

Ár: 7.990 Ft

Figyelem! Figyelem! Rablás történik!
Gyorsan rakd ki a két bátor ügynököt, és menj a tolvaj után! De mi lesz ha a tolvaj elmenekül? Építsd meg a rendőrségi motort, kapcsold be a rendőrségi szirénát és száguldj! El tudod kapni a tolvajt?
A BiOBUDDi építőelemek biztonságosak, oktatóak, fejlesztik a kreatívitást, a kognitív és finommotorikus készségeket.

A Rendőrségi üldözés játékkészlet 22 építőelemből áll, melyek cukornádnövények maradványaiból készültek. Az építőkockák környezetbarátak, újrahasznosíthatók, fenntarthatóak és más ismert márkákkal is kompatibilisek. A csomagolás FSC kartonból készült, és úgy alakították ki, hogy az a termék részét képezze. A gyerekek játékon és kreativitáson keresztül gyakorolják a tartós életkészségeket. Ezzel a készlettel szülőként megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

A BiOBUDDi bioalapú játékkészletek tökéletesek a 1,5 és 6 év közötti gyermekek készségeinek fejlesztésére. Az építőelemek speciálisan a kis kezek biztonságára lettek tervezve, így mindegyik modell könnyen megépíthető, és segít gyermekének játék közben tanulni.

Műszaki adatok:
22 színes építőelem
Kézikönyv
Kor: 1,5-6

Minden BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "BiOBUDDi BB-0248 | készségfejlesztő bio építőjáték | Rendőrségi üldözés" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: