Betöltés...

BiOBUDDi BB-0104 - Mocsár - 2 az 1-ben teknős vagy csiga

Ár: 5.990 Ft

Szeretné többet megtudni a mocsárról és az ott élő lényekről? Ez a különleges készlet tökéletes az állatok szerelmeseinek, hiszen a vadon élő állatok világát mutatja be a kicsik számára. Merüljön el a zavaros vízben, és fedezze fel a természet lenyűgöző csodáit. A Mocsár játékkészlet sötétzöld témájú építőkockákat kínál. Építsd meg a fa mögött megbúvó félénk teknőst vagy a nyugodt kis csigát, a választás a tiéd.

A bioalapú játékblokkok cukornádnövények maradványaiból készülnek Hollandiában. Az építőelemek környezetbarátak, fenntarthatóak, újrahasznosíthatóak és kifejezetten a kis kezek számára készülnek. A gyerekek kombinálhatják a színes kockákat más ismert márkák elemeivel is, hogy életre keltsék a képzeletbeli világokat! Ösztönözd gyermeked fejlődését színválogatással vagy finommotorikus tevékenységgel, és alkossatok együtt. A gyerekek játékon és kreativitáson keresztül gyakorolják a tartós életkészségeket, szülőként pedig megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

Kombináld a Mocsár játékkészlet állatait a Vadvilág témájú egyéb állatokkal, mint például a zsiráf vagy az oroszlán a még nagyobb móka érdekében!

Műszaki adatok:
12 színes építőelem
Kézikönyv
Kor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "BiOBUDDi BB-0104 - Mocsár - 2 az 1-ben teknős vagy csiga" című hirdetést látja. (fent)