Betöltés...

Árkád játék "Táncoló Kukac"

Ár: 5.490 Ft


ÁRKÁD JÁTÉK - az árkád játékok gyakran remek szórakozást nyújtanak partikon, családi összejöveteleken vagy szabadidőben. A játékosoktól koncentrációt, pontosságot és ügyességet követelnek meg, ami érdekes kihívást jelent a különböző képességű emberek számára. A karika dobása, hogy eltaláld a kukacot, lehetővé teheti az ügyesség gyakorlását. Ez a játék a motoros koordinációt is fejlesztheti.
3 KARIKA MÉRET - a játék a nagy gomb megnyomásával indul. Ha bekapcsolod, a karika megmozdul, majd megpróbálhatod a karikát a kukacra dobni. Az általunk dobott karikák 3 különböző méretben vannak. A nehézségi szint növekszik!
ÁLLÍTHATÓ MAGASSÁG - a játék nagyon gyorsan szétszedhető. Elkészíthető 3 magassági szint, gyermeke magasságától függően. Csak helyezd be a megfelelő számú csövet és egy kukacot az almába. Játék után szétszedheti a játékot és az egészet egy dobozba teheted tárolásra.
A JÁTÉK MAXIMUM 3 FŐNEK - a szórakozás életkortól függetlenül fontos része az életnek. A táncoló kukacot 2 vagy akár 3 emberrel is lehet játszani. ilyen A játék sok elkötelezettséget és koncentrációt igényel a játékosoktól, de cserébe rengeteg érzelmet és örömöt nyújt.


 


MŰSZAKI ADATOK:



szín: többszínű
karikák száma: 9
méretek: 1: méret: 90 x 24,5 x 23 cm
súly: 533 g
súly csomagban: 672 g
TARTALMAZZA:



9 x karika
összeszerelhető kukac
alap (fél alma)




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Árkád játék "Táncoló Kukac"" című hirdetést látja. (fent)