Betöltés...

Robot céllövölde

Ár: 11.490 Ft


CÉLBA LÖVÉS - a célba lövés figyelmet és összpontosítást igényel a gyermektől, aminek köszönhetően elsajátíthatja a szem-kéz koordinációs készségeket. Csak találd el a robot céltábláját a hablabdával, a labda a robot hasába esik, és egy pont kerül a számlálóra.
2 LÉGPUSKÁT IS TARTALMAZ- a készlet 2 darab légpuskát tartalmaz. Így gyermekei lövészversenyeket rendezhetnek, aminek köszönhetően megtanulják elviselni a vereséget és a győzelmet is a versenyen keresztül. Párosával csapatként is játszhatnak, saját szabályokat felállítva.
TALÁLATSZÁMLÁLÓ - a robot nagy LCD kijelzővel rendelkezik, amelyen látható az eredmény. A szín, amelyben az eredmény megjelenik, piros. Minden egyes találatról a robot vidám hanggal tájékoztat minket.
AJÁNDÉKI ÖTLET - A robotjáték remek ajándékötlet lehet kisebb és nagyobb gyerekeknek egyaránt. Biztosan mosolyt csal az ajándékozott arcára. Amellett, hogy a robot fejében lévő céltáblára lőhetünk, játszhatunk is vele. A robot mozgatható karokkal rendelkezik, és 3 keréken áll.



MŰSZAKI ADATOK



szín: többszínű
anyag: műanyag + fém
elem: 2 x AA (nem tartozék)
robot méretei: 27 x 19,5 x 15 cm
pisztoly méretei: 28-40 x 14 x 5 cm
súly: 900 g
súly a csomagban: 1400 g


TARTALOM:



robot
2 pisztoly
24 habgolyó




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Robot céllövölde" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: