Betöltés...

Kétvégű marker filctollkészlet táskában, 40 db-os

Ár: 3.490 Ft

Kétvégű marker filctollkészlet táskában, 40 db-os, varázslatos színekben Színes marker filctollak hatalmas színskálával tárolótáskával egy szettben. A gyönyörű kétoldalas filctollak lehetőséget nyújtanak a fontos információk kiemelésére, rajzolásra és tanuláshoz. A színes markerek ebben a 40 darabos készletben biztosan megfelelnek a legigényesebbek elvárásainak, akiknek nagy színválasztékra, hatékonyságra és átlagon felüli minőségre van szükségük.
A színes filctollakkal könnyen kiemelhetők a fontos szövegrészek, de a rendelkezésre álló színek általában gyorsan elfogynak, ez a készlet azonban nem kevesebb, mint 40 szövegkiemelőt tartalmaz. Ezek a nagyon praktikus szövegkiemelők kétvégűek. Egyik végükön lekerekített fejjel rendelkeznek, ami tökéletes lesz íráshoz vagy rajzoláshoz, másik végük ferde fejjel, ami tökéletes a fontos információk kiemeléséhez. A tollak speciális újratölthető patronnal rendelkeznek, amely akár 300 m-re is elegendő, így a tollak biztosan hosszú ideig kifogástalan állapotban használhatók.
A színes filctollak egy nagyon praktikus, cipzárral rögzített tárolóban vannak csomagolva. Ez megkönnyíti a szövegkiemelők rendben tartását, hordozását anélkül, hogy fennállna annak a veszélye, hogy a fele elveszik.
Tulajdonságok:
Színes filctollkészletMennyiség: 40 db-os szettKétvégű kialakításTárolótáskaA patron hatékonysága: 300 mA tollak méretei: 15,5/1,5/1,5 cmA tok méretei: 17×11×15 cmSúly: 0,9 kg
A csomag tartalma:
40 db színes kétvégű filctoll1 db tárolótáska

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kétvégű marker filctollkészlet táskában, 40 db-os" című hirdetést látja. (fent)