Betöltés...

Futballkapu 120x120x50

Ár: 13.590 Ft


PRAKTIKUS - ezt a fajta kaput úgy tervezték, hogy a labdát különböző irányban és sebességgel pattogtassa, így imitálva a különböző meccsszituációkat.  A futballista felhasználhatja a gólt fogási, ütési és rúgási készségeinek fejlesztésére, valamint a reakciósebesség és a pontosság fejlesztésére . A kapu szögének további beállítása lehetővé teszi, hogy az edzést a játékosok különböző képességeihez és fejlettségi szintjeihez igazítsa.



UNIVERZÁLIS – a rendszeres edzésnek köszönhetően a kapus fejlesztheti reflexeit, technikáját és önbizalmát a pályán, ami jobb teljesítményt jelenthet a mérkőzések során . Ez egy népszerű eszköz a futballedzés különböző szintjein. A tréner nem csak a labdák elkapására lesz hasznos, a célzó felszerelése után a játékos a pontosság gyakorlására használja.  



SZALAG  – egy speciális irányjelző szalag van a kapuhoz rögzítve a pontos lövések gyakorlásához. Amikor a kapura teszed, nem kell mást tenned, mint gólt lőni. A szalagot a lyukakon átszőve rögzíti a hálóhoz, így a méretét és formáját az  igényeidhez igazíthatod.  



STABIL VASKERET - ez a kiváló minőségű futballkapu rendkívül erős, 25 mm vastag vaskerettel rendelkezik . Ennek köszönhetően a kapukeret stabil, ezért biztonságos a használói számára. A még nagyobb stabilitás érdekében a készlet tartalmaz leszúrókat a talajhoz való rögzítéshez.  





TULAJDONSÁGOK:



szín: fekete/piros
gól anyaga: vas
háló anyaga: poliészter
egyéb elemek: ABS
oszlopok átmérője: 25 mm
méretei: 120 x 120 x 72 cm
súlya: 3,9 kg
súlya csomagban: 4,4 kg
A CSOMAG TARTALMA:



kapu 
háló
célzó szalag
20 db gumiszalag rögzíti a hálót
4 leszúró a kapu rögzítéséhez
szerelőkészlet




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Futballkapu 120x120x50 " című hirdetést látja. (fent)