Betöltés...

Parkolóház 5 szintes elektromos felvonó + szőnyeg + 8 gépkocsi

Ár: 14.190 Ft

Nagyszerű ötemeletes garázs lifttel és autókkal. Minden kisgyermeknek tetszeni fog. Az automata felvonó segítségével az autók feljuthatnak a parkoló tetejére. A játék fejleszti a kézügyességet és a reflexeket. Tápegység: 4x AA elem. A parkolóhely méretei: 46x23x42cm.

PARKOLÓHÁZ 5 SZINTES ELEKTROMOS LIFT + 8 AUTÓEgy nagy város és benne... nyilvánvalóan egy nagy parkoló és rengeteg forgalom!Mindenki siet a fontos dolgokkal. Irányítsa a forgalmat, hogy senki ne akadjon el a dugóban, és zökkenőmentesen hagyja el a parkolót.Ha pedig baleset történik, a rendőrség és a tűzoltóság a helyszínre érkezik.A parkoló 5 szintből áll, és a készletben található autók parkolására szolgál. Az autók egy automata felvonó segítségével juthatnak fel a tetejére. Annak érdekében, hogy a felvonóban töltött idő kellemesebbé váljon a kocsik utasai számára, a felvonó fényeffektusokkal van felszerelve. Az emelkedés során színes fények villognak.Kézbesítési hiba? Nem probléma. Legyél hős, és vezesd az összes autót a lift kézi vezérlésével.Ezenkívül az óratorony hanghatásokkal gazdagodott, egy vidám dallam teszi érdekesebbé az időt az autók utasai számára. A dallam a felvonó megzavarása nélkül ki- és bekapcsolható.Ez a szuper parkoló, hosszú órák végtelen szórakozását biztosítja. Biztos lehet benne, hogy ezzel a készlettel gyermekének nem lesz ideje unatkozni.Mi több, a játék támogatja gyermeke megfelelő fejlődését. A játékon keresztül gyermeke fejleszti kézügyességét, logikus gondolkodását és reflexeit.Minden részletre kiterjedő figyelemmel készült.A modern forma és a kivitelezés esztétikája felkelti gyermeke figyelmét, és játékra ösztönzi őket.Fantasztikus ajándékötlet minden kis autórajongónak.A készlet tartalma: parkoló 8 autó papír alátétTápegység: 4x AA elem (nem tartozék)Anyag: műanyag; papír alátétGyermekkor: 3+Méretek: parkoló mérete: 46cm x 23cm x 42cm a szőnyeg méretei: 58cm x 28cm a mintaautó méretei: 5cm x 2cm x 1.5cm csomagolási méretek: 36cm x 42cm x 16cmEsztétikus kartondobozba csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Parkolóház 5 szintes elektromos felvonó + szőnyeg + 8 gépkocsi" című hirdetést látja. (fent)