Betöltés...

Leo Egyensúlykerékpár 12" 3+ Narancssárga Gimme

Ár: 18.990 Ft



LEÍRÁS
LEO EGYENSÚLYKERÉKPÁR

Kíváncsi vagy, mi a tökéletes ajándék egy gyereknek? Valami eredeti ötletet keresel, ami sok örömet okoz a kicsinek, és amit néhány óra vagy napi játék után sem dob ki? Mihez fog visszatérni örömmel és többször is?

A Leo egyensúlykerékpár az lehet, amire gyermekének szüksége van. A saját izmaival hajtott jármű sportosabbá és fittebbé teszi a kisgyermeket, mint az interneten töltő társai.

A kiegyensúlyozott kerékpárok megismertetik a gyermekkel ezeknek a kétkerekű járműveknek a felépítését, így ha felnő, könnyen átválthat hagyományos kerékpárra.

BARÁTSÁGOS KERÉKPÁR VEZETÉSTANULÁSHOZ
A Leo egyensúlykerékpárban minden megtalálható, ami ahhoz kell, hogy megtegye az első lépéseket a két keréken való vezetés művészetének elsajátításában. Rendkívül stabil, így a gyermek nem aggódik amiatt, hogy nem tartja meg az egyensúlyát. Ez döntő fontosságú a továbbtanulás szempontjából, hiszen sok gyerek elriasztja a kerékpározást csak azért, mert egyszer-kétszer elvesztette az egyensúlyát.

A Leo egyensúlykerékpár csúszásmentes fogantyúkkal van felszerelve, aminek köszönhetően a gyerek még akkor is szilárdan fogja a kormányt, amikor a gyerkőc keze izzadt, ami lovaglást tanulva nem is olyan nehéz.

A felfújható, belső tömlős kerekek garantálják a kerékpár nagyon jó tapadását a talajjal. Ennek köszönhetően a gyerkőc magabiztosan érzi magát a nyeregben különféle manőverek végrehajtása során, és nem fél az eleséstől.

Ha megtanul biztonságosan fékezni a lábával, a biciklizés tiszta élvezet lesz számára. Minden bizonnyal egyre nagyobb sebességet akar majd fejleszteni, de ettől nem kell félnie a szülőnek. Ha egy gyerek megtanulja, hogyan kell jól megállni, semmi rossz nem fog történni vele.

AZ ELSŐ KERÉKPÁR TOVÁBBI ELŐNYEI EGY GYERMEK SZÁMÁRA
A Leo egyensúlykerékpár kivételesen forgatható kormánnyal rendelkezik, így a manőverek elsajátítása és az irányváltás nem jelenthet túl nagy kihívást.

A keret acélötvözetből készült, és megfelelően profilozott, a gyermek kényelmét és biztonságát szem előtt tartva. A jármű zökkenőmentes fel- és leszállásának elsajátítása a kulcsa a gyermek teljes függetlenségének a kerékpározásban.

Köztudott, hogy a lovaglás tanulásával elfoglalt kisgyermek nem nagyon figyel arra, hogy ne karcolja meg a járművet, ezért a Leo bringa váza nagyon ellenáll a sérüléseknek.

Csak egy tökéletes első kerékpár lehet gyermeke számára - a Leo egyensúlykerékpár.

MŰSZAKI ADATOK
- KORHATÁR 2-6 ÉV
- TERHELHETŐSÉG 30 KG-IG
- VÁZ TÍPUSA: KÖNNYŰ ACÉL SZERKEZET
- KERÉKMÉRET 12 HÜVELYK
- CSAPÁGYAS KEREKEK TÍPUSA
- GUMI GUMIK BELSŐ TÖMLŐVEL
- KORMÁNYKERÉK EGY CSAPÁGYON
- CSÚSZÁSGÁTLÓ FOGANTYÚK
- SÚLYA 4,30 KG
- NINCS FÉK
- A NYEREG KÉNYELMES ÉS PUHA

CSOMAG MÉRETEI: 60 CM X 17 CM X 34 CM
A TERMÉK KARTONDOBOZBA VAN CSOMAGOLVA

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Leo Egyensúlykerékpár 12" 3+ Narancssárga Gimme" című hirdetést látja. (fent)