Betöltés...

Trike Fix Apró menta terepjáró tricikli

Ár: 11.290 Ft

TRIKE FIX TINY NÉGYKEREKŰ BICIKLI, MENTAZÖLD







Biciklizés? Hangzik fantasztikusan!



A bicikli egy olyan jármű, amely biztosan lenyűgözi a kisgyermekedet. Azonban, hogy ne dobd rögtön a mély vízbe, javasoljuk, hogy biciklis kalandja a futóbiciklivel kezdődjön!



A mentazöld-szürke színű bicikli biztosan bátorítja a kisgyermeket, hogy vállalja a biciklizés tanulásának kihívását!



Hogyan kell biciklizni a futóbiciklin?



Ez a bicikli nem rendelkezik pedálokkal, és ahhoz, hogy a kisgyermek biciklizhessen vele, lábaival kell elrugaszkodnia a talajtól. Kezdetben a gyermek valószínűleg félénken fogja ezt tenni, de egy kis gyakorlattal és önbizalommal a biciklizés kissé gyorsabbá válik.



A bicikli két évesnél idősebb gyermekek számára készült. A kormány beállításával a bicikli ezen elemét a gyermekének egyéni igényeihez lehet igazítani.



Az ergonomikus és kényelmes ülés kényelmes helyet biztosít a gyermeknek, és a kormány gumiborítása garantálja, hogy a gyermek biztonságosan fogja a biciklit. Ennek eredményeként a biciklizés rendkívül kényelmes és élvezetes lesz!



A négykerekű szerkezet biztonságosabbá teszi a biciklizést, mint a kétkerekű járműveken. A négy kerék nagyobb stabilitást biztosít a közlekedés során, és megszünteti a bicikli felborulásának kockázatát.



A futóbiciklivel az óvodába vagy a bölcsődébe történő utazás nemcsak sokkal gyorsabb lesz, hanem mindennapi kalanddá válik, amire a kisgyermeked alig várhat!



A futóbiciklizés a legfiatalabb korban is sok előnnyel jár, amelyek később különösen hasznosak lesznek a felnőtté válás során - egyensúlyozás gyakorlása, látás-mozgás koordináció javítása, valamint a gyors döntéshozatal tanulása. Mindezek a készségek később rendkívül hasznosak lesznek a normál biciklire való átálláskor, és azokra a biciklikre, amelyeken nincsenek extra kerekek.



A biciklizés csodálatos kezdete lesz a gyermek sport szenvedélyének. És ki tudja, talán a futóbicikli miatt a kisgyermeked profi kerékpáros lesz!







A csomag tartalma:



- Keret



- Első kerekek



- Kormány



- Csavarok és csatlakozók készlete







Műszaki paraméterek:



- Keret anyaga: acél



- Kerék anyaga: PP műanyag



- Markolat anyaga: gumi



- Ülés anyaga: PP műanyag + hab + bőr



- Maximális terhelés: 30 kg



- Gyermek kor: 2+



- Szín: mentazöld-szürke







Méretek:



- Ülés magassága: 27 cm



- Kerék átmérője: 14,5 cm



- Kormány szélessége: 19 cm



- Kormány magassága: 35 - 42 cm



- Csomagolás: 50 cm x 27 cm x 20 cm







A termék kartondobozban van csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Trike Fix Apró menta terepjáró tricikli" című hirdetést látja. (fent)