Betöltés...

Kreatív építő készlet csavarhúzóval - 260 db

Ár: 5.190 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

260 DARABOS SZETT PRAKTIKUS BŐRÖNDBEN- az hatalmas szett egy bőröndben található, így a készlet könnyen szállítható. Csak csomagolja be az összes elemet, és vigye magával például kirándulásra, családlátogatásra, barátokhoz, óvodába, a szabadba - bárhová, ahol a gyermek játszani szeretne. A termék tökéletes ajándék lesz különböző alkalmakra, többek között: születésnapra, gyermeknapra vagy karácsonyra .

INTERAKTÍV CSAVARHÚZÓ - a 2 hordozható elemmel működő csavarhúzó képes a készletben található csavarok becsavarására. A fúrógép további előnye a biztonság! A ygermek nem tud megsérülni, mert a csavarhúzó feje csak egy irányba, megfelelő sebességgel és csak akkor fordul el, ha megnyomja a gombot.

MÓKA ÉS TANULÁS - a játék nagyszerű módja a kézügyesség és a kézügyesség fejlesztésének, a szem-kéz koordináció gyakorlásának és a logikus gondolkodás gyakorlásának. A gyerekek a türelmet és a koncentrációt is gyakorolják a játékkal. Kreatív móka és nagyszerű szórakozás akár a szülőkkel, akár barátokkal.
A játék során képeket/mintákat kell elrendezni sok különböző formával (téglalap, négyzet, kör, háromszög). A kiválasztott elemeket egy csavarhúzó segítségével a bőrönd aljára kell csavarozni, amely speciális lyukakkal van ellátva.

SZÍNES - az élénk, kontrasztos színek esztétikai értéket adnak és felkeltik a kicsik figyelmét, valamint ismételt játékra ösztönöznek. Nagyszerű szórakozás az egész család számára, és lehetővé teszi a szülők számára, hogy értékes módon töltsék az időt gyermekeikkel.
MŰSZAKI ADATOK:


Csavarhúzó tápegység: 2xaa (nem tartozék)
A készletben lévő elemek száma: 260
Méretek (hossz/szélesség/magasság): méret: 6/30/23.5cm
Készlet súlya: 0,841 kg
Súly csomagolással együtt: 0,930 kg
TARTALOM:



Elemes csavarhúzó
2 csavarhúzó
Színes betétek
Színes csavarok
Bőrönd - lyukakkal




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Kreatív építő készlet csavarhúzóval - 260 db" című hirdetést látja. (fent)