Betöltés...

Ködkészítő gép, füstgép RGB LED fényekkel, távirányítóval, 600 W teljesítménnyel, fekete

Ár: 14.990 Ft

Ködkészítő gép, füstgép RGB LED fényekkel, távirányítóval, 600 W teljesítménnyel, fekete 



A 600W-os füstgép tökéletes választás bármilyen rendezvényre vagy szórakoztató összejövetelre! A készülék 3 db RGB LED-el van felszerelve, amelyek a füsttel együtt látványos fényjátékot biztosítanak, így lenyűgöző vizuális élményt nyújt.


A készülék sűrű, illatmentes és hosszan tartó köd előállítására alkalmas. Ideális élő koncertekhez, színpadi előadásokhoz, esküvőkhöz, partikhoz, családi összejövetelekhez. Csak helyezze el a gépet kevésbé feltűnő helyen, majd a távirányítóval füstfelhőt varázsolhat.


A füstgép 3,5 méteres távolságig is képes fújni a füstöt, így nagyobb helyiségekben is hatékonyan használható. A működtetéshez csak töltse fel a tartályt füstfolyadékkal, majd kapcsolja be a gépet. A készülék pár perc alatt felmelegszik, melyet a távvezérlő vevőegységének piros LED fénye jelez. Ekkor a gép már készen is áll a használatra, hogy felejthetetlen atmoszférát teremtsen a rendezvényen.


Tulajdonságok:



Füstgép
3 db beépített LED fény (3 × 3 W)
Látványos fényjáték
Lenyűgöző vizuális élmény
Akár 3,5 méter hatótáv
Rendezvényekre, házibulikba
Bemelegedési idő: 3-4 perc
Folyadéktartály kapacitása: 0,3 liter 

Teljesítmény: 2000 cfm/perc
Teljesítmény: 600 W
Feszültség: 220-230 V, 50/60 Hz
Tápkábel hossza: 110 cm
A készülék méretei: 24 × 12 × 12 cm
Súly: 1260 g
Szín: fekete


A csomag tartalma:



1 db ködkészítő készülék
1 db tápkábel
1 db vevőegység
1 db távirányító
1 db konzol
2 db rögzítőcsavar


(A ködfolyadék nem tartozék.)


A készülékhez olaj bázisú ködfolyadékot szükséges vásárolni. A hátsó részén található folyadékszint jelzővel könnyen ellenőrizhető az olajszint, és a tartály utántöltése is egyszerű. Mielőtt a folyadék kifogy a tartályt újra kell tölteni, a készüléket folyadék nélkül üzemeltetni nem szabad. Magas koncentrációjú folyadék, szennyeződések felgyülemlése vagy túlmelegedés esetén előfordulhat, hogy a gép leblokkol. Az időszakos tisztításhoz használjon 80% desztillált víz és 20% ecet keverékét.



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.08
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Ködkészítő gép, füstgép RGB LED fényekkel, távirányítóval, 600 W teljesítménnyel, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:
RPP