Betöltés...

2 az 1-ben felfújható bója

Ár: 5.990 Ft


BÓJA ÉS SZÁRAZZSEB -  a szárazzseb funkcióval rendelkező felfújható bója praktikus felszerelés úszóknak és mindenkinek, aki a vízen tölti az idejét. Egyesíti a biztonsági bója és a vízálló zseb funkcióit az értékes tárgyak, például telefon, kulcsok, dokumentumok vagy pénztárca tárolására. A zseb elegendő kapacitással rendelkezik az alapvető személyes tárgyak tárolására.  



ERŐS ANYAG  - strapabíró, kopásálló és vízálló PVC anyagból készült bója hosszú élettartamot és biztonságot adhat . Felfújva a bója a vízen lebeg, támasztást és láthatóságot biztosítva. 



BIZTONSÁG  -  a bója élénk narancssárga színe növeli a láthatóságot,  lebeg a vízen, ami különösen fontos olyan helyeken, ahol nagy a vízmozgás. Ezenkívül egy bója támaszt nyújthat fáradtság esetén , lehetővé téve az úszó pihenését a vízen. 



KÖNNYŰ HASZNÁLAT  - egyszerű fúvó és leeresztő mechanizmus. A szelep könnyen kezelhető, és biztosíthatja a tömítettséget. Az állítható pánt lehetővé teheti a bója kényelmes viselését a dereka körül anélkül, hogy akadályozná mozgását.
TULAJDONSÁGOK:



szín: élénk narancs
űrtartalom: 35 l
anyaga: PVC, ABS, poliészter
légkamrák száma: 2
tárolórekeszek száma: 1
méretei: 74 x 42 cm
zsinór hossza: 56 cm
öv átmérője: 65 - 121 cm
súlya: 0,65 kg
súlya csomagban: 0,7 kg
A CSOMAG TARTALMA:



bólya
pánt




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.06
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "2 az 1-ben felfújható bója" című hirdetést látja. (fent)