Betöltés...

Nagy Fa Garázs, Parkoló Lifttel, Autókkal, Helikopterrel, ECOTOYS Autómosó | 1088

Ár: 21.200 Ft

Nagy Fa Garázs, Parkoló Lifttel, Autókkal, Helikopterrel, ECOTOYS Autómosó | 1088
Az ECOTOYS márkájú nagy fa garázs, amely 3 éves kortól ajánlott, tökéletes eszköz az átfogó szórakozáshoz és tanuláshoz a gyermekek számára. A garázs számos játéklehetőséget kínál, miközben alapvető közlekedési szabályokat tanít és fejleszti a képzeletüket.
Fa 3 Szintes Garázs Lifftel
A három szintes garázs igazi kalandzóna, ahol a fa autók szabadon mozoghatnak, megállva a közlekedési jelzőtábláknál vagy lifftel a többi szintre jutva. A helikopter egy különleges tetőtéri leszállóhelyen száll le, új dimenziót adva a szórakozásnak. A tartós fa anyag és az éles szélek hiánya biztonságos játékot tesz lehetővé a gyermekek számára.
Részletekre Odafigyelünk
A garázs felszerelt egy különleges helikopter leszállóhellyel, egy közlekedési jelzőtábla készlettel és egy lifttel, amely lehetővé teszi az autók számára a magasabb szintek elérését. A garázs alsó részén található egy autómosó, ahol a gyermek "megmoshatja" járműveit az intenzív utazások után, továbbá rendelkezésre áll egy benzinkút is, amelynek segítségével a kis sofőr feltankolhatja autóflottáját.
Specifikáció

Korcsoport: +3 éves
Anyag: fa
Szilárd és tartós szerkezet
A szett tartalmazza: 3 autót, helikoptert, közlekedési jelzőtáblákat
Méret: 37x63x21 cm
Márka terméke: ECOTOYS

? Az ECOTOYS nagy fa garázs szett nem csak szórakoztat, hanem lehetőséget ad a gyermekeknek a játékos módon való tanulásra is, miközben órákon át élvezik az autók és helikopterrel való játékot. ?

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Nagy Fa Garázs, Parkoló Lifttel, Autókkal, Helikopterrel, ECOTOYS Autómosó | 1088" című hirdetést látja. (fent)