Betöltés...

Amewi Dragonflite 95 Segelboot Távirányítós hajó

Ár: 245.580 Ft

A DragonFlite 95 minden elemét az RC vitorlázás legújabb tervezési koncepciói, mérnöki és komponensei alapján fejlesztették ki, hogy prémium versenyzési élményt nyújtsanak.
Már minden benne van, ami a vitorlázáshoz kell. DragonFlite 95, a legkelendőbb hajó klasszikus versenykialakítással.
A DragonFlite 95 igazi versenyzési élményt nyújt.
A DragonFlite 95 minden aspektusát az RC vitorlázás legújabb tervezési koncepcióinak, mérnöki tervezésének és komponenseinek felhasználásával fejlesztették ki, hogy prémium versenyzési élményt nyújtsanak.
Már minden benne van, ami a vitorlázáshoz kell. Már csak az árboc és a gém összeszerelése, valamint a vitorlák felakasztása van hátra. Helyezze be az elemeket, és már indulhat is.

A DragonFlite 95 egy jacht, amely 95 cm-es hosszával jó méretű vízben és szállításhoz egyaránt.
A kis tömeg és a hosszú, keskeny hajótest olyan teljesítményt tesz lehetővé enyhe szélben, amelyről a legtöbb RC vitorlás jacht csak álmodhat. Erős szélben általában nehéz ezzel a zsinórral vitorlázni. De nem a DragonFlite 95 esetében. Itt ezt ellensúlyozták a kötélzet és a vitorla kialakításának átalakításával, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítsanak a kezelhetőségben. Még akkor is, ha nehéz körülmények között vitorlázunk, a hajó szélben is könnyen kormányozható, és széllel szemben óriási sebességet épít fel.
A DragonFlite 95 a különböző RC jachtszövetségek által világszerte hivatalosan elismert osztály.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Amewi Dragonflite 95 Segelboot Távirányítós hajó" című hirdetést látja. (fent)