Betöltés...

Lánctalpas daru távirányítóval, 50 cm, Malplay 108507

Ár: 17.725 Ft

Ennek a csodálatos készletnek köszönhetően minden fiatal építőművészet-kedvelő eljátszhatja a darukezelő szerepét. A távirányító segítségével a gyerek úgy tudja működtetni saját daruját, mint egy igazit. Ez a készlet több órányi izgalmas szórakozást biztosít.
PARAMÉTEREK: Daru tápegység: 4.8V 300mAh akkumulátor USB kábellel a tápellátáshoz. Daru méretei: 21 x 14,5 x 49 cm Távirányító méretei: 14 x 4,5 x 30 cm antennával Tartozék méretei: fa gerenda: 5 x 3 x 10 cm; kosár: 6 x 4,5 x 6,5 cm fogantyúval A játék nem alkalmas 3 év alatti gyermekek számára 2 x AA távirányítós tápegység - nem tartozék anyaga: tartós ABS műanyag vezérlés: vezeték nélküli távirányító szín: sötét sárga/barna anyaga: ABS műanyag üzemmód: előrehaladás, hátramenet, az emelőkosár bal és jobb oldali kanyarodása, balra és jobbra fordulás, emelés, süllyesztés játszani hanggal vagy anélkül (az építőipari jármű tipikus hangja).
MINDEN GYERMEK ÉREZNI FOGJA, HOGY IGAZ OLDALON JÁTSZIK, ESETÉN! A játék tökéletes ajándék születésnapra, ünnepekre és egyéb különleges alkalmakra. Minden gyerek, köztük apám is játszani akar majd a daruval, amint meglátják. A jármű lámpái bekapcsoláskor kigyulladnak.
Építési daru vezeték nélküli távirányítóval vezérelhető. Fejleszti az önálló gondolkodás és a precíz mozdulatok végrehajtásának képességét. A készlet tartalmaz egy járművet, egy kampót, egy fadobozt és egy vödröt az apróságoknak.
A daru mozgatható karral rendelkezik, amely 680 ° -kal (majdnem két teljes fordulattal) forog a tengelye körül. A daru forgatja és leereszti a kötélen lévő horgot, amelyre rögzítheti a készletben található tartozékokat, azaz egy rönköt vagy egy tárolót az építőanyagok számára.
VALÓDI DARUK REÁLIS ÁBRÁZOLÁSA STABILIS ÉPÍTÉSI ÉS SZAKMAI MUNKÁT A mellékelt daru széles gumiból készült. Emiatt nagyon stabil minden játék során.
KEZELŐFÜLÉ ÉS FIGYELMEZTETŐ LÁMPA A kezelőfülke és a sínek oldalain beépített LED lámpák találhatók, amelyek hangsúlyozzák, hogy professzionálisan elkészített termékkel van dolgunk. Játék közben minden gyerek igazi építkezésen érzi magát. A jármű azt jelzi, hogy a daru akkumulátorának alacsony az energiafogyasztása. „Bye Bye” hangot ad ki, majd a töltéshez csatlakoztassa az akkumulátort.




Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Lánctalpas daru távirányítóval, 50 cm, Malplay 108507" című hirdetést látja. (fent)