Betöltés...

Sínszett vonat és rendőrjárművek számára, 92 elem, Malplay 108492

Ár: 14.255 Ft

PARAMÉTEREK: mozdony: 11 (H) x 3,5 (H) x 5 (Ma) cm kocsi: 8,5 (H) x 3,5 (L) x 5 (H) cm rendőrfigura: 4,5 (magasság) cm helikopter: 8 cm Rendőrségi jármű: 7 cm (L) Rendőrkapitányság: magasság 10,5 cm, talp 10 x 8 cm farok összehajtás után: 102 (H) x 58 (Sz) cm Sikló területe: 5916 m²
Tápegység: az akkumulátor nyomvonala - 2 x AAA - nem tartozék - főzési zajokat ad. A mozdony 2 x AAA elemmel működik - nem tartozék mágnessel rögzített kocsik. A rendőrség színeiben pompázó elektromos vonat tökéletes szett egy kis rendőrnek, akit lenyűgöznek a vonatok. Ez a készlet serkenti a fantáziát és formálja minden gyermek kreativitását, és remek szórakozást kínál kollégáival, testvéreivel, szüleivel és még saját magával is. A játék során a gyerekek fejlesztik a térbeli tájékozódást, a motoros és kézi készségeket, valamint a képzeletet.
A darabokat és kiegészítőket tartalmazó sor tökéletes lesz az érdekes és kreatív szórakozáshoz. A készlet sok érdekes elemből áll, mint például egy elektromos mozdony kocsival, 4 rendőrjármű, egy helikopter és útjelző táblák. Mindegyik elem további vonzerőt jelent majd a gyermek építése és játéka során. A mozdony a mozdony belsejében elhelyezett 2 db AAA elemmel működik. A mozdonyra egy mágnes segítségével rögzíthet egy kocsit, amely ideális rendőrök vagy rabok szállítására.
A készlet 27 sínszakaszból és 21 csatlakozóból áll. A sín egyik elemében egy elhaladó vonatra jellemző beépített hangeffektusokkal (pl. figyelmeztető szirénákkal, elhaladó kocsik hangjával) ellátott gomb található. A működtetésű villamos vonatnak elegendő a sínen lévő gomb mellett elhaladnia és a hangmodult aktiválni.
A készlet 92 elemet tartalmaz: villanymozdony mozdony vagy kocsi autó rendőr figura 4 rendőrautó helikopter alagút (5 darab) rendőrőrs (5 darab) 6 karakter (12 elem) híd (3 darab) támogatja (9 elem) pálya (27 elem) síncsatlakozók (21 darab) jel matricák Nak nek

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Sínszett vonat és rendőrjárművek számára, 92 elem, Malplay 108492" című hirdetést látja. (fent)