Betöltés...

Gyerek tornalétra bükkfa és fém elemekkel, kiegészítőkkel

Ár: 327.600 Ft

Gyermekek számára készült létra, amely tökéletesen illeszkedik minden gyerekszobába. Nem foglal sok helyet, és a kialakítása úgy lett megtervezve, hogy a létra minden szoba érdekes díszítőeleme legyen. A készlet tartalmaz egy létrát, levehető húzódzkodó rudat, tornagyűrűket és egy hintával ellátott kötelet. A létra maximális teherbírása 120 kg, így gyakorlatilag a család minden tagja használhatja.

A tömör bükkfából készült, kézzel olajozott fokok és a fekete fém elemek stílusos bútordarabot alkotnak. A tornalétra segít a gyermeket nagyobb fizikai aktivitásra ösztönözni. Ez a sportkészlet nemcsak edzőeszközként, hanem játékként is használható. Sikeresen helyettesítheti a mászófalat, amelynél sokkal multifunkcionálisabb. Érdemes megjegyezni, hogy a létra nem foglal sok helyet, nagyon könnyen összeszerelhető, tartós és biztonságos.

A létra tervezésekor ügyeltünk arra, hogy illeszkedjen a jelenlegi belsőépítészeti trendekhez. Ennek a modellnek a legnagyobb előnye, hogy felnőttek és gyerekek egyaránt használhatják. Külön kiegészítők is elérhetők, amelyeket kifejezetten a legfiatalabb felhasználók számára terveztek.

Paraméterek:


maximális teherbírás gyerek kiegészítők esetén – 50 kg
maximális teherbírás 120 kg
szélesség 0,67 m
magasság 2,30 m
telepítési helyiség magassága 2,40 m-től
rögzítési mód - falhoz
súly 27 kg
szín fehér, fa
anyag fém, bükkfa
fém elemekre 10 év garancia
egyéb anyagokra 2 év garancia
magyar termék
BenchK 210 sorozat, 21W modell


A készlet tartalma:


tornalétra (8 bükkfa fok, mérete 30x40 mm, és 2 fém függőleges profil, mérete 40 mm x 50 mm)
levehető fa húzódzkodó rúd
szerelőkészlet (a falhoz szükséges tiplik és csavarok kivételével, amelyeket a létra rögzítéséhez szükséges fal típusának megfelelően kell kiválasztani)
gyerek kiegészítők: tornagyűrűk, kötél hintával


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Gyerek tornalétra bükkfa és fém elemekkel, kiegészítőkkel" című hirdetést látja. (fent)