Betöltés...

Tornászlétra húzódzkodó rúddal és edzőkorláttal, 150 kg teherbírás, fa és fém

Ár: 534.200 Ft

Fa- és fém tornászlétra húzódzkodó rúddal és edzőkorláttal egy szilárd és praktikus szerkezet. Nem foglal sok helyet, a falhoz van rögzítve és körülbelül 15 cm-re áll ki, így bármely helyiségben kiválóan használható. Az innovatív fa és fém kombinációja tökéletesen illeszkedik a modern belsőépítészeti trendekhez. A létra hat erős tartóval van a falhoz rögzítve. A tornászlétra oldalsó profiljai 40 x 50 mm-es, 2 mm vastag fémből készültek. A gyártás során használt fém kiváló minőségű, és a porfestés megvédi a létra profiljait a lepattogzástól, karcolásoktól vagy kopásoktól, amelyek a létra használatából és a felszereléssel való érintkezésből adódhatnak. A falhoz rögzített T-alakú tartók nagy terhelésre vannak tervezve, akár 150 kg-os személy súlyát is elbírják. A fokok bükkfából készültek, kézzel olajozottak, ami megakadályozza a kezek csúszását a tornászlétra használata közben. Ez megvédi a létrát a gyors kopástól, nyomoktól, horzsolásoktól vagy szennyeződésektől. A létra legfontosabb előnye a tartóssága. A létra akár 150 kilogrammos terhelést is elbír, ami különösen fontos a nagyobb testsúlyú felhasználók számára.

A sportlétra nemcsak tornatermekben és edzőtermekben használható.

A készlet tartalma:

tornászlétra (9 bükkfa fok, mérete 30x40 mm)
állandóan rögzített húzódzkodó rúd hat csúszásmentes fogantyúval
edzőkorlátok kartámasszal és hátpárnával, integrált poliuretánból
szerelőkészlet (a falhoz való rögzítéshez szükséges tiplik és csavarok kivételével, amelyeket a fal típusától függően kell kiválasztani)


Paraméterek:

maximális felhasználói súly 150 kg
szélesség 0,67 m
magasság 2,40 m
telepítési helyiség magassága 2,50 m
rögzítési mód - falhoz (6 tartó)
súly 38 kg
szín fekete matt (fém elemek) és fa
anyag fém, tölgy színű bükkfa
fém elemekre 10 év garancia
egyéb anyagokra 2 év garancia
magyar termék
BenchK 310 sorozat, 312B modell


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Tornászlétra húzódzkodó rúddal és edzőkorláttal, 150 kg teherbírás, fa és fém" című hirdetést látja. (fent)