Betöltés...

Babaház fából készült nappali modell összeszerelhető LED 8008-A

Ár: 9.490 Ft

Fából készült babaház / nappali bútorokkal



Gyönyörűen fából készült nappali, amelyet úgy terveztek, hogy saját maga állítsa össze. A legmagasabb minőségű anyagokból készült, minden részletre odafigyelve. Ideális kissé idősebb gyermekek és felnőttek számára. Órákig tartó szórakozást nyújt. Az elkészült nappali a gyermekszoba díszeként is használható. A ragasztás és a szobadíszítés ideális módja annak, hogy a gyerekeket türelemre és esztétikára tanítsuk. Ez egy valódi nappali tükörképe, és minden apró részletet tartalmaz. A kikapcsolódás és az aktív pihenés nagyszerű formája.



A nappaliban 2 LED-es lámpa található, amelyek elemmel működnek: - 2x AAA 1.5V és - 3x 1.5VLR54. Elemeket nem tartalmaz.



Előnyök: - órákig tartó szórakozást biztosít, - 100%-ban egy valódi szalon tükörképe, - növeli a gyermek türelmét és esztétikáját, - a pihenés és az aktív kikapcsolódás nagyszerű formája.



A készlet a következőket tartalmazza: - nappali építőelemek, - a berendezés és a belsőépítészet elemei, - ragasztó az elemek összeragasztásához, - részletes használati utasítás képekkel.



Ideális 8 év feletti gyermekek számára. Csomagolási méretek: 25cm x 18cm x 6cm. Szobaméretek: 15cm x 20.6cm x 11.85cm. Karton dobozba csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
Állapota: Új
Játék: Minden más
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Babaház fából készült nappali modell összeszerelhető LED 8008-A" című hirdetést látja. (fent)