Betöltés...

Mesebeli hercegnő kastély gyermek játszósátor, állómagasság 89cm

Ár: 8.990 Ft

Mesebeli hercegnő kastély gyermek játszósátor, függöny díszek, állómagasság 89cm

A szövetből készült sátor nélkülözhetetlen kellék a gyerekjátékhoz. Hatszögletű alappal rendelkezik, hat bejárati lyukkal és kúpos tetővel rendelkezik. A játékok jellemzője a vonzó megjelenés. A burkolat zöld színe és az apró világos pöttyök kétségtelenül a termékek esztétikai értékét jelzik. A bejáratokat félig átlátszó, fehér függöny borítja, amely tökéletesen illeszkedik a sátor többi részéhez. A függönyök dekoratív szalagok használatával többféleképpen felállíthatók, ez a megoldás a masnikkal együtt gazdagabb és aranyosabb játékidőt biztosít.A játékház mérete lehetővé teszi, hogy egyszerre pár gyerek is bejusson, vagy sok kabala, párna és egyéb kiegészítő is elhelyezhető, így biztosítva a kényelmet és az elégedettséget. Tökéletes testvéreknek vagy ikreknek, vagy a gyereknek a barátaival való közös játékhoz.Lenyűgöző játékház fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk. A termék kiválóan alkalmas helyiségekben és a természetben való elhelyezésre, például kertben vagy parkban.A sátrak jellemzője, hogy milyen könnyen és gyorsan felállítható.
Nem igényel technikai tapasztalatot vagy további eszközöket. A könnyű keret a csöves rögzítési módszerével "egyik a másikba helyezve" lehetővé teszi a gyors és egyszerű leszerelését.Az összecsukott elemeknek köszönhetően a tárolás vagy a szállítás nem jelent gondot. A sátor gyönyörűen néz ki esténként, kiegészítő dekorációként lámpákkal. A sátor tökéletes lesz otthoni magánhasználatra, de óvodákba és gyógypedagógiai központokba is kiváló. Fantasztikus kellék fotósoknak fotózás közben, valamint animátoroknak.A meseszerű ház remek ajándék lesz, amely sok kis arcra mosolyt csal!
A gyerekeknek készült sátor csodálatos és kreatív játékidőt biztosít otthon és azon kívül is. Serkenti a képzeletet, és lehetővé teszi, hogy a gyermek jól érezze magát egyedül, valamint korhatár nélkül játsszon más gyerekekkel.






Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Mesebeli hercegnő kastély gyermek játszósátor, állómagasság 89cm" című hirdetést látja. (fent)