Betöltés...

GEOBOARD GEOPLAN formák készítése gumiszalagokkal - feladványos logikai játék

Ár: 4.290 Ft

A geotábla egy félig beszögelt szögekkel ellátott fatábla, amelyen gumiszalagok segítségével különböző formákat lehet létrehozni. Ennek célja, hogy a gyermek megismerkedjen a matematikai alapokkal, például a formák ismeretével vagy a szimmetria és a szögek megismerésével.

A készlet kétoldalas kártyákat tartalmaz különböző formákkal és különböző nehézségű képekkel. A játék célja, hogy a különböző színű és hosszúságú gumiszalagok segítségével reprodukáld a kiválasztott mintát. Ezen kívül számos kártyán nincs minta, így ösztönözve a szabad alkotást.

A tábla simára csiszolt fából készült,a deszkában lévő szögek pedig lekerekített gumiszegéllyel vannak ellátva, hogy játék közben teljes biztonságban legyen minden kéz.

A kirakós játék támogatja a gyermekek helyes fejlődését: A kártyákon lévő minták utánzása fejlesztheti a figyelmet, a logikus gondolkodást és a szem-kéz koordinációt, a színes gumiszalagok és a különböző elrendezési lehetőségek segítenek megkülönböztetni és elsajátítatni a színek és geometriai formák neveit, míg a saját képek és minták létrehozása serkenti a képzeletet és ösztönzi a kreatív gondolkodást.

A készlet tökéletes példája annak, hogyan lehet a szórakozást és a tanulást élvezetesen összekötni a gyerekek számára.

A készlet tartalmazza:

Tábla szögekkel

40db gumiszalag

24db kártya

Méretek:

Tábla: 15cm x 15cm x 2.3cm

Szögek hossza: 0.5cm

Csomagolás: 16.5cm x 15.5cm x 4cm



Tovább
Tulajdonságok
Játék: Készségfejlesztő / Oktató
 
Feladás dátuma: 2024.05.28
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "GEOBOARD GEOPLAN formák készítése gumiszalagokkal - feladványos logikai játék" című hirdetést látja. (fent)