Betöltés...

Játék 4 emeletes parkolóház Lifttel ,Repülő leszálló pályával

Ár: 25.289 Ft

Játék 4 emeletes parkolóház Lifttel ,Repülő leszálló pályával
Játék Parkolóház Lifttel és Repülő Leszállóval .
Fedezzük fel a szintű játékélményt a  játék parkolóházzal!
Játék Parkolóház olyan izgalmas játékot nyújt saját repülőteret és parkolóházat irányíthatnak.

Ez a játék a kreativitást és a szórakozást ötvözi egy nagyszerű designnal és interaktív elemekkel.

Az exkluzív repülő leszálló pálya lehetővé teszi a gyerekek számára, repülőgépeikkel landoljanak a parkolóház tetején.
Parkolóház és Repülő Leszálló Kalandjáték egy olyan játék, amely stimulálja a gyerekek képzeletét és kreativitását. Ez a multifunkcionális játék nemcsak a tárolására szolgál, hanem az interaktív és szórakoztató játékélményt is nyújtja.

A lift és leszálló pálya különösen izgalmas játékélményt nyújt, és a gyerekeknek lehetőségük van különböző kalandokat kitalálni a járműveikkel és repülőgépekkel. Parkolóházval minden nap egy új kaland lehet!
2. **Funkcionális Liftrendszer:**  parkolóház egy valósághű lifttel rendelkezik, amely lehetővé teszi a járművek emelkedését és leereszkedését a különböző szintek között.Ez az interaktív elem hozzáadja a játékhoz a magasságot és a dinamikát.
3. **Kiváló Minőség és Tartósság:** A játékot strapabíró, magas minőségű műanyagból készítették, hogy hosszú éveken át szolgálhassa a gyerekek játékigényeit.
4. **Autentikus Részletek:** A parkolóház részletes kidolgozása és kiegészítő elemek, mint a forgalomirányító táblák, benzinkút és közlekedési lámpák, valósághűvé teszik a játékot.

Méretek:  garzs magasság kb 70 cm
82 db- ból áll
Anyag: Magas minőségű
Tartalom: Parkolóház, lift, repülő leszálló pálya, forgó kapu, üzemanyag töltőállomás, irányjelző táblák, autók és repülőgépek (a készlet tartalmazza)


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Autós
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Játék 4 emeletes parkolóház Lifttel ,Repülő leszálló pályával" című hirdetést látja. (fent)