Betöltés...

Dinamikus távirányítós autó 18584

Ár: 12.590 Ft

Rajzfilm autós távirányítós lámpák vörösen szólnak
Egy szokatlan piros rajzfilmes távirányítós autó minden kis autórajongó álma. A rendőrjárművek jellegzetes stílusában megtervezett, nem csak megjelenésével, hanem interaktív funkcióival is lenyűgöz, amelyek sok szórakozást és izgalmat nyújtanak.
Az autó vezérlése speciális távirányítóval történik, amely teljes irányítást biztosít a jármű mozgása felett. Ez a távirányító nem csak az autó vezetését teszi lehetővé, hanem lenyűgöző hangeffektusokat is kínál, mint például a kürt hangja vagy az ajtónyitás, ami hitelességet és valósághűséget kölcsönöz az egész játéknak. Ez minden akciót még valósághűbbé és izgalmasabbá tesz!
Ezenkívül az autó fényeffektusokkal is rendelkezik, amelyek dinamizmust és akciót kölcsönöznek. A fények még izgalmasabbá és vizuálisan vonzóbbá teszik a szórakozást, minden gyermek figyelmét felkeltve és sok érzelmet keltenek.
Ez nem csak egy játék, hanem egy igazi kaland a rajzfilmes rendőrüldözések és akciók világában! A távirányító lehetőségének és a valósághű hang- és fényeffektusoknak köszönhetően minden gyermek a különböző küldetések igazi hősének érezheti magát, dinamikus és izgalmas szórakoztató versenyeken.
Az autó 4x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
A távirányító 2x 1,5V AA elemmel működik, melyeket a készlet nem tartalmaz.
Az autó méretei:
30 cm x 17,5 cm x 13 cm
A csomag mérete:
42 cm x 21,5 cm x 21,5 cm
CE tanúsítvánnyal rendelkezik , és megfelel az EN71 szabványnak. 3 évesnél idősebb gyermekek számára készült.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Modellek, makettek
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Gyerekjátékok rovaton belül a(z) "Dinamikus távirányítós autó 18584" című hirdetést látja. (fent)